Last news in Fakti

28 Май, 2019 13:28 1 844 0

Скандал в Испания! Масови арести заради черно тото

  • арести-
  • черно тото-
  • замесени-
  • уреждане на мачове-
  • полиция

В арестите са попаднали футболисти на Валядолид, Депортиво (Ла Коруня) и вероятно на Хетафе

Скандал в Испания! Масови арести заради черно тото - 1
Снимка: БГНЕС

Тази сутрин испанската полиция извърши няколко ареста на бивши и настоящи футболисти от Примера и Сегунда дивисион като част от акция за борба с нелегални залози и пране на пари. В арестите са попаднали футболисти на Валядолид, Депортиво (Ла Коруня) и вероятно на Хетафе. Отделно са претърсени офисите на тима на Уеска. Като лидери на организираната престъпна мрежа са посочени президентът на Уеска Агустин Ласаоса, главният лекар на клуба Хуан Карлос Галиндо и бившият защитник на Реал Мадрид Раул Браво, който преди време прекрати кариерата си.

Задържани са играчите Борха Фернандес от Валядолид, Иниго Лопес от Ла Коруня и бившият нападател и юноша на Реал Мадрид Карлос Аранда, който също вече не играе. Появи се информация за арест и на Самуел Саис от Хетафе, който е преотстъпен от Лийдс. Cadena COPE обаче твърди, че Саис не е задържан, а единствено е разпитван.

Все още няма официална информация от прокуратурата, но според медиите става дума за разследване на извършени незаконни дейности през сезон 2016/17 и 2017/18 г.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА