Last news in Fakti

6 Юни, 2019 13:27 1 350 2

Замесиха и Реал в скандала с черно тото

  • уеска-
  • реал мадрид-
  • разследване-
  • черно тото-
  • уреждане-
  • мачове

Става въпрос за победата на "белите" над Уеска с 3:2

Замесиха и Реал в скандала с черно тото - 1
Снимка: БГНЕС

В Испания започват разследване на мач с участието на Реал Мадрид, гръмна изданието „El Confidencial“. Става въпрос за двубоя между "белия балет" и Уеска от изминалия сезон в Ла Лига.

Припомняме, че на "Бернабеу" Реал Мадрид надделя над Уеска с 3:2, който впоследствие изпадна.

След арестите и изявленията относно подозренията за уреждане на срещата между Валядолид и Валенсия, Националната полицейска служба за контрол на игрите в Испания разследват двубоя, който се игра на 31 март, за уговаряне.

Две седмици преди провеждането на двубоя в испанската столица е имало среща между шефовете на Уеска и трета страна, а целта е била договарянето на мача.

Целта е била срещата да завърши при определен резултат, като по този начин от Уеска е трябвало да изчистят дълг в размер на 100 хиляди евро.

Шефовете на Уеска са имали среща с бившия футболист на Реал Мадрид Раул Браво, както и с Карлос Аранда, за да договорят мача.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 696

    3 1 Отговор
    А Черно море и Лудогорец кога? Набедиха 6 човека , оправиха мача и сега всички мълчат, като на_кани, включително и БФС. Пък и то вече няма кой да се обади, те повечето спортни медии вече са на Домусчиев, а някой се е обадил а са му намазали ските!

    Коментиран от #2

  • 2 969

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "696":

    А Висшата Лига!?