Last news in Fakti

10 Май, 2012 13:51 810 2

Де Карвальо: Не искам да си спомням за Левски

  • левски-
  • де карвальо-
  • локомотив пловдив-
  • цска-
  • мораеш-
  • тодоров-
  • гъргоров-
  • франция-
  • белгия-
  • лига европа-
  • лудогорец-
  • купа на българия
Де Карвальо: Не искам да си спомням за Левски - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Нападателят на Локомотив (Пд) Базил де Карвальо не изключи възможността един ден да заиграе в ЦСКА. „Ще видим. Защо не? Зависи”, отговори той на въпрос дали може да облече червената фланелка някога.Но подчерта: „Надявам се най-вече с Локомотив да играем в Лига Европа. Много добре съм в Локомотив. Феновете ме обожават. Обичам този клуб.”

30-годишният натурализиран гвинеец грабна наградата за Играч на 27-ия кръг. Миналия уикенд той вкара гол на Левски при обрата на „смърфовете” с 3:2 над „сините”. Де Карвальо събра 12 гласа от общо 22-ма футболни треньори и специалисти, дали вота си в анкетата на в. Футбол и Пресклуб „България”. На второ място остана неговият съотборник Йордан Тодоров, който също вкара гол на Левски , с 5. Бижуто в състава на  ЦСКА Жуниор Мораеш е събрал 3 гласа, а капитанът на Лудогорец Емил Гъргоров – 2.
 
Де Карвальо каза, че в момента, в който приключи сезонът, ще знае къде ще играе през следващата кампания. Той обаче държи да бъде до семейството си, защото жена му чака второ дете.    
 
„Честно и откровено – още не знам какво ще правя следващата година. Сезонът още не е свършил – остават ни още три мача, плюс финала. Но в момента, в който свърши първенството, ще знам с абсолютно сигурност къде ще играя”, заяви той.

"Малко е трудно за мен, съпругата ми не е тук, в България, дъщеря ми не е тук. В момента съпругата ми е бременна и чака второ дете. Искам да сам със семейството си. Имах контакти с френски и белгийски отбори. Но това, което е задължително, е да бъда със семейството си следващата година. До две седмици съпругата ми ще роди. За това мисля на първо време. Това, което е сигурно, другата година, където и да играя – Франция, Белгия, България, трябва да бъда със семейството си. Но предпочитам и бих желал да играя в един отбор, който участва или в Лига Европа, или в Шампионската лига.” 

През зимата на сезон 2010/2011 той бе трансфериран в Левски , но контузия в рамото отказа „сините” да го задържат, въпреки че имаше подписи между двете страни. Роденият в Сенегал футболист подчерта, че не съжалява, че не е останал на „Герена”.  

Не съжалявам за Левски, всичко приключи там. Нямах късмет, когато подписах там. Всичко приключи. Не искам да си спомням, тогава бях контузен в рамото.” "Четири мача играх с тях, четири гола им вкарах. Не знам дали друг футболист го е правил. За мен това е забележително. Всички знаете, че подписах с Левски , но след това нямах късмета да остана там. Но това е един отбор, срещу който ми върви много и винаги им вкарвам." 

 А дали би отишъл там, ако отново му се отдаде подобна възможност? „Сложно е. За мен историята приключи там. Освен това, във ФИФА имаме заведено дело от мениджъра Градев, който заведе дело от името на Локо Пловдив. Има някакви недоразумения по договорите, които съм подписал и чакаме ФИФА да разреши случая.

 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ВИП АМГ

    0 0 Отговор
    to i v levski ne iskat da chuiat za teb
  • 2 520 зендер

    0 0 Отговор
    То пък кой ли ги знае Левски-можеби тази година и навън няма да ги чуят.Наистина кофти при положение че това е отбора на народа.Странно първенство-слабаците са първи другите след тях...Добре че поне спипах Левски-ЦСКА на първо полувреме...