Last news in Fakti

22 Юни, 2019 05:14 2 257 1

Зидан: Искаме всички възможни трофеи

  • зидан-
  • увереност-
  • оптимизъм-
  • състав-
  • подсилване-
  • реал мадрид-
  • цел-
  • трофеи

Старши треньорът на Реал Мадрид е изпълнен с оптимизъм преди новия сезон

Зидан: Искаме всички възможни трофеи - 1
Снимка: БГНЕС

Старши треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан е изпълнен с оптимизъм преди новия сезон. Легендарният французин чака с нетърпение старта на контролните мачове и най-вече участието на “белите” в International Champions Cuр. В интервю за изпълнителния директор на турнира Чарли Силитано Зидан разкри, че след разочароващата последна година Реал отново е готов да атакува първото място във всички състезания.

“Ще разполагаме с опитните играчи, с новите попълнения и с някои млади футболисти, които могат да са ни полезни и в същото време да научат много по време на подготовката. Хубаво е, че селекцията върви по план. Искахме новите играчи да дойдат навреме, което е важно, за да са с нас от първия ден”, сподели Зидан.

“Предстоящият сезон ще е изключително интересен. Ще се готвим с амбицията и нагласата да спечелим всичко”, подчерта французинът, след което се изказа ласкаво за наставника на градския съперник Атлетико Мадрид - Диего Симеоне.

“За феновете в Ню Йорк ще е вълнуващо да видят мач между Реал и Атлетико. Двата отбора също ще искат да се представят на висота. Изпитвам голямо уважение към Симеоне. Той е начело на голям клуб и от доста време работи много успешно, заедно с щаба си”, заяви Зизу.

Освен Атлетико, Реал ще срещне Байерн (Мюнхен) и Арсенал.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гощо

    5 4 Отговор
    Само не взимайте джуджето Неймар,че ще е голямо разочарование! Оставете го там Барса да си го вземат те си събират прехвалени джуджета от край време!