24 Юни, 2019 13:56 1 182 0

Селекционерът на Аржентина недоволен от терена

  • скалони-
  • аржентина-
  • копа америка-
  • оплакване-
  • терен-
  • оправдание
Селекционерът на Аржентина недоволен от терена - 1
Снимка: БГНЕС

Селекционерът на Аржентина Лионел Скалони се оплака от качеството на терена на стадиона в Порто Алегре след победата с 2:0 над Катар в последния мач от груповата фаза на Копа Америка.

“Гаучосите” хванаха последния влак за четвъртфиналите, където ще играят с Венецуела в петък, но преди това ще отбележат 32-ия рожден ден на мегазвездата и капитан на отбора Лионел Меси.

“Отново ще поставя въпроса за терена. Вече получих критики за думите си, с които сякаш търся оправдание, но на такъв терен е трудно да се играе футбол. Смятам, че изиграхме добро второ полувреме. Въпреки терена атакувахме и притискахме съперника. Доволни сме, че продължаваме напред. Разбира се, има още какво да се желае в много компоненти.

Венецуела е интересен отбор, завършиха наравно с Бразилия. Имат изграден стил, отдавна са заедно. Определено ни очаква сложен мач”, коментира Скалони, който влезе в историята като първия треньор, получил жълт картон на Копа Америка. Вдигна му го реферът, отменил три гола за Бразилия в мача с Венецуела.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА