Last news in Fakti

5 Юли, 2019 01:00 1 701 0

Ювентус започна преговори за Икарди

  • лукаку-
  • икарди-
  • ювентус-
  • интер-
  • преговори-
  • конте-
  • сари-
  • нара
Ювентус започна преговори за Икарди - 1
Снимка: БГНЕС

Въпросът къде ще играе Мауро Икарди през новия сезон остава открит, но все по-голяма е вероятността нападателят на Интер да премине в редиците на шампиона Ювентус. Водещите издания на Апенините са единодушни, че клубът от Торино вече е предприел конкретни стъпки за привличането на аржентинеца. Спортният директор на Юве Фабио Паратичи се е срещнал със съпругата на Икарди Уанда Нара, която е и негов личен агент. Офертата на “бианконерите” е за 5-годишен договор и заплата от 8 млн. евро.

Отношенията на Икарди с клубното ръководство на Интер са около точката на замръзването и раздялата е неизбежна. Нападателят е наясно, че не попада в сметките на Антонио Конте, но до момента отказва всички опции за трансфер и би приел такъв единствено в Ювентус.

Голямата цел на Интер е Ромелу Лукаку, който ще струва на “нерадзурите” около 70 млн. евро. Първо обаче трябва да бъде продаден Икарди. От Юве са готови с предложение на стойност 60 млн. Грандът от Торино ще се опита да включи в сделката и Гонсало Игуаин. Новият наставник на “старата госпожа” Маурицио Сари е почитател на Икарди и иска да го има в състава си.

Наполи също се интересува от звездата на Интер, но приоритет за клуба от “Сан Паоло” е привличането на Хамес Родригес, който е любимец на Карло Анчелоти.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА