Last news in Fakti

24 Юли, 2019 15:31 1 324 0

Солскяер: Очаквам феновете да подкрепят Погба

  • солскяер-
  • погба-
  • фенове-
  • подкрепа-
  • манчестър юнайтед-
  • желание-
  • напускане

"Всички знаят какво Пол е дал досега на клуба и какво може да даде", заяви наставникът на Юнайтед

Солскяер: Очаквам феновете да подкрепят Погба - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер не смята, че запалянковците ще изразят недоволството си от Пол Погба при завръщането на отбора в Англия. Халфът иска да бъде продаден, но засега се подготвя с тима на турнето в Далечния Изток.

“Феновете знаят какво Пол е дал досега на клуба и какво може да даде - заяви наставникът. - Разбира се, има и малка група привърженици, които са против него. Но досега Погба е бил само на върха в този тим. Аз и играчите можем да го потвърдим. Той никога не е създавал проблеми. Благодарни сме за начина, по който той се представя.”

Солскяер не вижда проблем в сравнително пасивното поведение на Юнайтед на трансферния пазар. Засега тимът беше подсилен само от Аарън Уан-Бисака и Даниел Джеймс. “Изобщо не се притеснявам. Не можем просто да поемем по друг път, когато сме срещнали пречка по набелязания от нас”, обясни норвежецът, намеквайки, че преговорите за исканите от него играчи не дават резултати засега.

“Вярвам на футболистите, с които разполагам в момента. Убеден съм, че бихме се справили добре. Но когато работим върху даден трансфер, това означава, че ние сме преценили, че въпросният играч може да ни направи по-силни”, добави мениджърът.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА