Last news in Fakti

4 Август, 2019 20:14 1 138 0

Солскяер: Погба ще бъде с нас скоро

  • пол погба-
  • манчестър юнайтед-
  • оле гунар солскяер

Мениджърът на Манчестър Юнайтед очаква Пол да бъде на линия за мача срещу Челси

Солскяер: Погба ще бъде с нас скоро - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Оле Гунар Солскяер, очаква Пол Погба да бъде в състава на "червените дяволи" за мача срещу Челси от първия кръг през новия сезон във Висшата лига.

Френският национал заяви през юни, че търси ново предизвикателство след три сезона в Юнайтед. Медиите в Италия и Испания прогнозират, че 26-годишният Погба ще играе в Ювентус или Реал Мадрид от следващата кампания.

"Най-вероятно Пол ще бъде с нас в самото начало на следващата седмица. Тогава ще тренира с нас. Не става дума за контузия, а за болки. Не е контузен, но няма да рискуваме. Трябва да бъде здрав за мача с Челси. Надявам се да играе. Говорих с Пол и той определено не се чувстваше добре", заяви Солскяер след победата на Юнайтед срещу Милан в Кардиф.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА