Last news in Fakti

5 Август, 2019 12:57 1 605 10

Петричев: Пускаме жалба срещу съдията!

  • петричев-
  • жалба-
  • съдия-
  • дузпа-
  • ощетяване-
  • лудогорец-
  • локомотив пловдив

"Той е една от основните причини да не победим Локомотив Пловдив", категоричен бе Изпълнителният директор на Лудогорец

Петричев: Пускаме жалба срещу съдията! - 1
Снимка: БГНЕС

Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев обяви, че клубът ще подаде жалба срещу съдийството на Станислав Тодоров в равенството 1:1 с Локомотив (Пловдив) от 4-ия кръг на efbet Лига. Опитният рефер даде дузпа през първото полувреме на "орлите", която беше пропусната от Дан Битон, но в 57-ата минута при резултат 0:0 не отсъди втора в полза на шампионите след нарушение на Карагарен.

"Лудогорец никога не се задоволява с равенство. Смятам, че изпуснахме две точки и можем да съжаляваме. Като цяло обаче стана хубав мач. Това коментирахме с колегите от спортно-техническия щаб. Двата отбора играха с едно наум за мачовете си в четвъртък. Ние от доста години играем такъв ритъм, като това не е нещо ново за нас. Общо взето можем да съжаляваме, тъй като повече заслужавахме победата.

Локомотив не е черна котка на Лудогорец. Този отбор е традиционно неудобен за нас. Той е съставен от борбени момчета, когато дадеш битка можеш да вземеш нещо от по-силните. Поздравления за Локомотив и това, което правят през този сезон. При тях виждам едно приповдигнато настроение. Радвам се, това е хубаво. Аз съм изпитвал много пъти тази емоция. Желая им успех.

Ние ще си извадим поуки, като планираме да пуснем жалба срещу съдийството в този мач. Защото смятам, че ако беше свирена втората дузпа, която е чиста според колегите от спортно-техническия щаб, които ме уверят в това, ще подадем жалба. Това е една от основните причина да загубим две точки в Пловдив", коментира Петричев.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Пламен

    8 1 Отговор
    И две жалби да подадат мача няма да се преиграе и най-много да спрат правата на съдията, ама не вярвам
  • 3 Цесекара

    10 2 Отговор
    На вас ще ви дават само дузпи докато биете??!! И 5-6.....

    Коментиран от #6

  • 4 Тодоров

    8 3 Отговор
    Еееееее. г.н Съдия, що не дадохте и трета дузпа на орлетата. Сега поне един месец г-н Петричев ще е незодоволен от равенството. Намерете някой да го задоволи.
  • 5 Пловдив

    10 3 Отговор
    НАГЛОСТА ИМ НЯМА КРАЙ! ИЗМИСЛИХА ИМ ПОДАРЕНА ДУЗПА, ПОДАРИХА ИМ ФАЛ, ПОСЛЕ ИМ ПОДАРИХА ИЗРАВНИТЕЛЕН ГОЛ, СЛЕД КАТО ИМАШЕ НАРУШЕНИЕ ЗА ЛОКО !!!


    И коментаторите виждат неправдите на терена за бутането на Лудогорец, ама не смеят да кажат нищо обективно,иначе Гела ще ги уволни, както уволни всички обективни журналисти от Нова.
  • 6 Голем смях

    6 0 Отговор

    До коментар #3 от "Цесекара":

    Преди годни в Италия съдията даде 4 дузпи за гостуващия отбор и резултата беше 0-4.Никой не го обвини в пристрастия.Просто беше съдия ,а не мъдия като нашите страхливци.
  • 7 новатор

    9 1 Отговор
    имам предложение до футболния съюз:
    Когато на шампиона му дадат дузпа , тя да не се бие, а да се признава за вкаран гол. Това е за сигурност , че няма да се наложи да се свири втора такава.
    Когато се пуска жалба от от изпълнителни директори с ангелски имена , тогава направо мача да се присъжда служебно за жалбоподателя.
  • 8 селянин 1

    7 1 Отговор
    Tоо,мургавия на какъв език ще напише жалбата..я знам че ромите немат писменост.
  • 9 Селския

    7 1 Отговор
    Сменете правилата , да се играе ,,до гол" за ,, делиорманец"
  • 10 Локомотив

    3 0 Отговор
    Чета коментарите и виждам колко досаден отбор е лудогорец на мен ми писна да гледам лудогорец който го искараха едва ли не реал Мадрид и при тях играят роналдо и меси! Това че са си купили един двама от плод зеленчук в Бразилия и са хвърлили един автобус пари "пак подарени от народа" ами няма как да не получат народната любов още малко като се завъртът на върхът на държавата и ще е друг човек с парите тогава Разград ските пилета ще изхвърчат