10 Август, 2019 05:17 1 365 0

В Испания: Лука Модрич не е за продан

  • модрич-
  • реал мадрид-
  • трансфер-
  • оставане-
  • недосегаем-
  • медии

"Носителят на "Златната топка" е със статут на недосегаем", пишат испанските медии

В Испания: Лука Модрич не е за продан - 1
Снимка: БГНЕС

Носителят на “Златната топка” Лука Модрич е със статут на недосегаем в Реал Мадрид и няма да ходи никъде, съобщават в един глас медиите в Испания. 33-годишният хърватски маестро напоследък бе свързван с евентуално преминаване в Пари Сен Жермен, но слуховете бяха категорично отхвърлени от неговите агенти. Модрич бе споменаван като евентуална разменна монета в сделка за Неймар, но това изглежда няма да се случи.

Сребърният медалист от Мондиал 2018 пристигна на “Сантиаго Бернабеу” през 2012 година и към момента има 303 мача за “белите” на всички фронтове, като междувременно е спечелил четиринадесет трофея, включително четири от Шампионската лига.

“Лос меренгес” имат още една контрола преди началото на сезона - в неделя те ще гостуват на Рома, а седмица по-късно откриват кампанията си в Ла Лига с визита на Селта Виго.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА