Last news in Fakti

13 Август, 2019 13:10 1 890 0

Неволя след неволя за бившия на Памела Андерсън, този път клубът му го уволни

  • марсилия-
  • адил рами-
  • уволнен-
  • бивш на памела андерсън

В Марсилия не са доволни от дисциплината на Адил Рами

Неволя след неволя за бившия на Памела Андерсън, този път клубът му го уволни - 1

Проблемите на бившия френски национал Aдил Рами след скандалната раздяла със секссимвола Памела Андерсън продължават с пълна сила. Вчера стана ясно, че договорът му с Марсилия е бил скъсан от клуба, който се е възползвал от клауза за нарушаване на дисциплината. Два дни след гостуването на Тулуза, Рами е пропуснал тренировка, като е посочил като основание "семейни причини". Впоследствие става ясно, че през това време той е участвал в снимки на епизод на риалити формата "Форт Бояр", пише sportal.bg.

Футболистът оспорва уволнението, а неговите представители обвиняват ръководството на клуба, че по този начин е решило да се освободи от 33-годишния играч, който има договор за още два сезона.

Само преди около месец стана ясно, че Рами е имал договорка с клуб от американската МЛС, но той се е отказал от услугите му заради скандала с Памела Андерсън. Двамата имаха връзка, която внезапно беше прекратена, а Андерсън публично обвини Рами, че я е мамил, наранявал физически и други прегрешения.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА