Last news in Fakti

16 Август, 2019 19:31 1 358 2

Погба в Реал? Има още време!

  • пол погба-
  • реал мадрид-
  • манчестър юнайтед-
  • зинедин зидан

Братът на звездата все още вярва, че може да се стигне до трансфер

Погба в Реал? Има още време! - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Трансферът на Пол Погба в Реал Мадрид все още е възможен, заяви братът на звездата на Манчестър Юнайтед - Матиас, цитиран от Скай Спортс.

Погба и неговият агент обявиха по-рано това лято, че футболистът иска да бъде продаден, а най-сериозен кандидат за подписа му е Реал Мадрид. Испанците обаче предложиха твърде малко за правата на френския национал и Юнайтед отхвърли първата оферта, която бе на стойност 27.6 милиона лири и колумбийския офанзивен халф Хамес Родригес.

Погба игра за Юнайтед при победата с 4:0 срещу Челси и в момента "червените дяволи" няма как да го заместят, защото трансферният прозорец в Англия затвори. Този в Испания е открит до 2-и септември.
Матиас Погба, който играе за СД Манхего в Испания, обаче заяви в интервю, че Реал може би готви втора оферта.

Запитан какво липсва в момента на Реал и на неговия старши треньор Зинедин Зидан, Погба отговори: "Брат ми. Нуждаят се от халф и този халф е моят брат".

"Няма невъзможни неща в този живот. Брат ми е отдаден на футбола и има своите цели. Ако трябва да бъде трансфериран, за да ги постигне, той ще го направи", добави Матиас Погба.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жозеф

    0 0 Отговор
    Купувай
  • 2 Фен

    0 0 Отговор
    А дано,ама надали