Last news in Fakti

3 Юни, 2012 14:00 1 194 0

Вожняцки скочи на съдиите след загуба във Франция

  • вожняцки-
  • ролан гарос-
  • съдии-
  • линия-
  • канепи-
  • ястребово око
Вожняцки скочи на съдиите след загуба във Франция - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Бившата номер 1 в светованата ранглиста Каролин Вожняцки (Дания) отпадна в третия кръг на Откритото първенство на Франция по тенис. Тя загуби с 1:6, 7:6 (3), 3:6 срещу 23-ата в схемата Кая Канепи (Естония). По време на мача на няколко пъти датчанката влезе в пререкания с главния съдия, след като не бе съгласна с отсъждане на спорна топка. Най-сериозна реакция от страна на тенисистката предизвика ситуация в третия гейм на втория сет.

"Когато топката очевидно е в аут, не виждам за какво трябва въобще да се спори, заяви ядосаната Каролин по време на пресконференцията след мача. - Ако съдиите на линиите не виждат топката, трябва или да бъдат сменени, или да се въведе "ястребово око" и тук. Позорно е да се допускат подобни грешки. Тук не говорим за положение, в което има някакво съмнение дали е било вътре, или вън. Очевидно е, че топката беше извън очертанията на корта. Освен това, когато топката пътува с 5 мили в час (около 8 км/ч), предполага се, че или съдията на линията, или реферът на стола трябва да я видят", допълни с огорчение Вожняцки.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА