Last news in Fakti

27 Август, 2019 05:18 1 710 0

Валверде остана доволен от Гризман

  • валверде-
  • похвала-
  • очаквания-
  • барселона-
  • бетис-
  • гризман-
  • меси

"Гризман игра на много високо ниво и това е, което очакват от него феновете", смята наставникът на Барселона

Валверде остана доволен от Гризман - 1
Снимка: БГНЕС

Старши треньорът на Барселона Ернесто Валверде похвали футболистите си след победата с 5:2 над Бетис. Естествено, много от въпросите към наставника на каталунците на пресконференцията бяха свързани със силното представяне на Антоан Гризман.

"Гризман игра на много високо ниво и това е, което очакват от него феновете. Но същото може да се каже за Перес и Рафиня. Факт е, че за Гризман беше важно да покаже добра игра и той го направи. Меси? Няма да рискуваме и да форсираме завръщането му", сподели Валверде.

"Срещу Атлетик Билбао доминирахме по същия начин, но загубихме. Понякога мачовете не се развиват така, както искаме. Получихме гол, но реагирахме адекватно. През второто полувреме изцяло контролирахме събитията на терена", каза още треньорът на Барса.

Статистиците пък отбелязаха, че каталунците за първи път побеждават в шампионатен мач без Меси и Луис Суарес. Досега се беше случвало само три пъти двамата едновременно да не играят в срещи от Ла Лига и в тях Барса има две равенства и една загуба.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА