Last news in Fakti

5 Септември, 2019 09:07 1 540 3

Бончо Генчев: Англия има атомно нападение, но всичко е възможно

Героят от САЩ 94 тайничко се надява на хикс

Бончо Генчев: Англия има атомно нападение, но всичко е възможно - 1
Снимка: БГНЕС

Героят от САЩ '94 и играч на английските Ипсуич и Лутън Бончо Генчев сподели пред "Тема Спорт" за предстоящата евроквалификация на българския национален отбор срещу Англия на 7 септември.

"Пожелавам на българския отбор да изиграе един добър мач, да се представи във възможно най-добрата си светлина, защото мачът ще е много сериозен. Надаявам се момчетата да се постараят, защото "Уембли" е едно огледало. Стадионът е митичен. Атмосферата е тръпнеща и всеки, докоснал се до тревата, получава тези още 10 процента, които трябва да даде от себе си", сподели той.

"Говорих с Балъков преди две седмици. И двамата бяхме на мнение, че ще е много трудна задача. Английският отбор има атомно нападение. Те са фаворити, но се надявам да изиграем добър мач. Във футбола всичко е възможно. Тайничко се надявам на хикс и момчетата да оставят добра след. Няма да развеем белия байрак", завърши Генчев.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 3 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Всичко е възможно

    2 0 Отговор
    Можем да паднем с 2 а може и с 10! За жалост и на това поколение не случи Родината! А след 20 години целия отбор ще е от мургави българи !

    Коментиран от #2

  • 2 антрашпиц

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Всичко е възможно":

    По-скоро,родината не случи на поколение....

    Коментиран от #3

  • 3 Родината

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "антрашпиц":

    Винаги с главна буква, ама винаги! Иначе си прав!