Last news in Fakti

10 Септември, 2019 15:41 2 499 6

Напук на критиките: Още един бразилец иска да играе за България

  • бразилец-
  • игра-
  • за българия-
  • сисиньо-
  • венци стефанов-
  • радостин кишишев-
  • критики

Трети бразилец от Лудогорец изявява желание да носи националната фланелка на България

Напук на критиките: Още един бразилец иска да играе за България - 1
Източник: БГНЕС

Двама бразилци от Лудогорец вече записаха участия за националния отбор на България - Вандерсон и Марселиньо. Но и трети техен съотборник в Разград изглежда готов да последва стъпките им. Става въпрос за крайния бранител Сисиньо, който сам призна, че с удоволствие би облякъл екипа на "лъвовете", пише gong.bg.

Той все още не е изпълнил изискванията на ФИФА да има пет години престой в страната, за която може да играе при натурализиране. Но това ще се случи в края на настоящия сезон и той е готов за предизвикателството български национален отбор, ако получи повиквателна за него.

"Да играя за националния отбор на България ще е страхотно изживяване. Имам още една година от договора си с Лудогорец и когато я изпълня, ще имам правото да бъда натурализиран пред ФИФА. И ако ме извикат, с удоволствие ще откликна'', заяви бразилският краен бранител.

"Това ще бъде огромно предизвикателство за мен. Може би знаете, двама мои съотборници и сънародници вече играят за България - Марселиньо и Вандерсон. Те са страхотни футболисти. Мисля, че мога да помогна на селекцията с мотивация и отдаденост, качества които показвам и в Лудогорец. Ако остана и получа нов договор в Лудогорец, ще е чест и удоволствие за мен да играя за България", заяви още Сисиньо.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мартин

    7 7 Отговор
    Трябва да сложат квота на чужденците и в националният отбор. Македонците чакат по 5 години за български паспорт, а футболистите на Домуса вадят паспорт за 1 седмица без да знаят нищо за държавата ни.
  • 2 Абв

    8 4 Отговор
    А българин, кога ще играе в националния отбор на Бразилия?
  • 3 БЪЛГАРИЯ

    12 7 Отговор
    БЕЗ ЧУЖДЕНЦИ В НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР
  • 4 капанец

    1 0 Отговор
    кви европейци сте ве? Я вижте Белгия,Франция, Англия, Холандия! Кат няма българи юнаци или има ма на софра на йедене и пиене!
  • 5 Дядото

    2 0 Отговор
    Докато на паркинга пред всяка школа има луксозни джипове и лимузини на богати родители с некадърни деца...и разговори насаме с треньорите... българският футбол ще ПРОПАДА ОЩЕ ПО НИСКО ...!!!! Това което имаме сега са точно тези плодове на връзкарството,...!!! Без да се помисли че така няма да има място за талантливите но бедни деца без пари за такси и рушвети ноооо ...в двора на училището го познават даже големите класове,щото блести като диамант и му трябва истински тренер,който да го ШЛИФОВА !!!!
  • 6 нищо лошо

    1 0 Отговор
    Ама и треьора да не бъде българин!.....