Last news in Fakti

21 Септември, 2019 23:30 1 475 0

Атлетико Мадрид направи нова издънка в Ла Лига

  • атлетико мадрид-
  • издънка-
  • селта виго-
  • 0:0-
  • ла лига

''Дюшекчиите'' дават шанс на Барселона и Реал Мадрид да ги застигнат

Атлетико Мадрид направи нова издънка в Ла Лига - 1
Източник: БГНЕС

Атлетико Мадрид изигра пореден неубедителен мач от началото на сезона. След като миналата седмица допуснаха загуба от Реал Сосиедад с 0-2, днес ''дюшекчиите'' не успяха да победят Селта Виго в среща от 5-тия кръг на Ла Лига. На своя стадион "Уанда Метрополитано" играчите на Диего Симеоне завършиха 0-0 с гостите си от Виго.

Диего Коста и компания започнаха мудно, като в първата третина на двубоя единствено Фелипе Луис имаше шанс за гол, но шутът му беше блокиран.

Като цяло срещата бе изпъстрена с множество пропуски дело на домакините от Мадрид.

След това равенство ''дюшекчиите'' останаха на втората позиция в Ла Лига с актив от 10 точки, Селта е на 14-то място с едва 5 точки към момента.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА