Last news in Fakti

26 Септември, 2019 10:58 1 841 8

Бербатов започна работа в Юнайтед?

  • бербатов-
  • юнайтед-
  • скаут-
  • данчев-
  • назначение-
  • паок-
  • работа

Емил Данчев разкри, че бившият вече футболист е скаут за "червените дяволи"

Бербатов започна работа в Юнайтед? - 1
Снимка: БГНЕС

Димитър Бербатов, който през миналата седмица обяви края на кариерата си, вече е започнал работа в Манчестър Юнайтед. Това е обявил лично агентът му Емил Данчев.

Дългогодишният мениджър на Бербатов съобщи новината в интервю за гръцкото радио „Метрополис 95,5“. По думите му бившият нападател от известно време е част от скаутите на „червените дяволи“.

Данчев не разкрива кога Бербатов е стартирал със задълженията си за Юнайтед. Както е известно, от известно време английските медии твърдят, че българинът може да стане дори спортен директор на клуба от „Олд Трафорд“.

“Не съм много доволен, че Димитър прекрати кариерата си, но всяко нещо си има край. Решението е негово. Не искам да говоря от негово име. Мисля, че ще остане във футбола, но на други позиции“, обяви Данчев.

„Бербатов пази добри спомени от престоя си в ПАОК. Хората го приеха много добре. Може и да не остана дълго време в клуба, но е запазил добрите си впечатления. От известно време е скаут на Манчестър Юнайтед и следи мачовете от света, включително и резултатите на ПАОК.“

"Не знам дали ще пътува за Гърция. Бих се радвал да го придружа и да гледаме победа на отбора. Отношенията ни с ръководството са много добри. Димитър има приятели в клуба, а в Солун има хора, които го обичат“, призна футболният агент.

„Не искам да анализирам какво се е случило между Димитър и бившия му треньор в ПАОК Игор Тудор. Бербатов искаше да помогне на треньора, отбора и младите играчи. Искам да пожелая успехи на ПАОК“, завърши Емил Данчев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Позора

    0 0 Отговор
    Скаут означава че ще намира момчета добри играчи от БГ и ще ги праща в школите на Юнайтед, откъдето ще ги продават в Европа, всички големи клубове си имат хора в БГ които работят за тях, демек Бербата пълни касичката на Юнайтед

    Коментиран от #4, #5

  • 2 . . . .

    1 0 Отговор
    . . . . Тоест "зваздите" ще се изнасят от БГ още когато са евтини -10-15 хил евра
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Кремлевский Карлик

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Позора":

    След като нашите клубове са богати и не изпитват необходимост да развиват млади футболисти , по добре да минават през школи , като тази на Юнайтед и след време евентуално да се връщат в България , както и евентуално да играят за националният отбор
  • 5 Кремлевский Карлик

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "Позора":

    След като нашите клубове са богати и не изпитват необходимост да развиват млади футболисти , по добре да минават през школи , като тази на Юнайтед и след време евентуално да се връщат в България , както и евентуално да играят за националният отбор
  • 6 Аз пък не вярвам

    1 0 Отговор
    За Манчестър Юнайтед нашия си остана "пари хвърлени на вятъра"! А като скаут ще получи пари само ако намери нещо, ако не намери, само ще фигурира в списъка!
  • 7 Търтей

    1 0 Отговор
    Е пак ли ще работи бе,айде стига вече.
  • 8 Манго

    1 0 Отговор
    Едно от задълженията му е, да полива тревата на стадиона. Сигурно ще му дадат малко пари, ако предаде отново България.