Last news in Fakti

28 Септември, 2019 01:00 1 544 0

Тотнъм с интерес към Алегри

  • алегри-
  • ювентус-
  • тотнъм-
  • реал мадрид-
  • почетино
Тотнъм с интерес към Алегри - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият наставник на Ювентус Масимилиано Алегри е вариант за мениджър на Тотнъм, твърди Calciomercato.com. Ръководството на "шпорите" ще има предвид италианеца, ако след края на сезона Маурисио Почетино напусне. Аржентинският специалист беше упорито ухажван от шефовете на кралския клуб преди завръщането на Зинедин Зидан. Самият Почетино никога не е крил, че има желание един ден да застане начело на Реал. Потвърди го и преди няколко дни по време на церемонията по раздаването на наградите на ФИФА в Милано.

Любопитното е, че Ювентус искаше Почетино за наследник на самия Алегри, но в крайна сметка "бианконерите" се спряха на кандидатурата на Маурицио Сари.

Колкото до Алегри, наскоро се заговори, че той може да поеме Манчестър Юнайтед в случай, че Оле Гунар Соляскер бъде уволнен. Слабото представяне на "червените дяволи" поражда много спекулации около бъдещето на норвежеца, а Алегри е един от най-именитите специалисти, които в момента са свободни.

Италианецът усилено учи английски език от няколко месеца и това е ясен знак, че би искал да продължи кариерата си на Острова.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА