Last news in Fakti

29 Септември, 2019 17:20 1 603 6

Феновете на Левски нямат война с ръководството

  • левски-
  • ръководство-
  • фенове

Те са дали обяснение за последните инциденти

Феновете на Левски нямат война с ръководството - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Феновете на Левски са обявили, че нямт вина за ексцесиите по време на мачовете на отбора срещу Славия и Спартак Варна, съобщи Меридиан Мач.

Изпълнителният директор на клуба лично се е обрънал към тарторите на агитката и е поискал обяснение за последните мачове. Фенове на Левски чупиха седалки на стадиона в Овчакупел и участват в ексцесии на мача в Балчик.

Това навлече на клуба десетки хиляди лева глоба. Феновете твърдят, че техните действия не са част от война с ръководството.

Според тях феновете на Спартак са заплашвали тези на Левски. Те дори са настоявали за организиран бой.

Според тях седалките на стадиона на Славия не са били добре направени. Те твърдят, че има фенове, които са ги чупи, само стъпвайки върху тях.

В четвъртък е имало среща на ръководството с представители на НКП. Мачът в събота мина спокойно.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Белучи

    4 2 Отговор
    Бизнесмените от софия запад
  • 2 Порно

    3 2 Отговор
    Това явно е бизнес модел за белото
  • 3 Азазел

    8 2 Отговор
    Само като се видят действията на тези фенове е ясно, че нямат грам мозък. Което си личи и по оправданието им. Трябва Божков ако има желание и смелост, с голямата тояга да ги измете от стадиона. А смелост ще му трябва защото ще трябва да се изправи и срещу държавната защита на всякакъв вид лумпени.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Левски до гроб

    0 0 Отговор
    Много сте смешни престанете да пишете против феновете на Левски това все едно да пища против майка ми и баща ми само наще са лоши другите са цвете за мирисане като искате културна агитка станете от лудогорец за 500 седалки станна политически въпрос по времето на Батков имаше много по голями проблеми с феновете писна ми от псевдо Левскари

    Коментиран от #6

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.