Last news in Fakti

30 Септември, 2019 14:32 3 919 1

Звездите на Барса на война с ръководството

  • неймар-
  • меси-
  • пике-
  • ръководство-
  • напрежение-
  • ръководство-
  • барселона

Напрежението в състава на каталунците расте с всяка изминала минута

Звездите на Барса на война с ръководството - 1
Снимка: БГНЕС

Все повече сигнали се появяват, за да засвидетелстват обтегнатите отношения между ръководството на Барселона и съблекалнята на отбора, твърдят испанските медии. Каталунският вестник Sport припомня думите на Лионел Меси отпреди няколко седмици: “Не зная дали беше направено всичко възможно Неймар да се завърне в Барселона”.

Mundo Deportivo пък тълкува думите на Жерард Пике от съботния мач с Хетафе. Тогава той косвено обвини шефове на “лос кулес”, че въздействат на определени медии, използвайки ги за пропаганда. “Познаваме клуба, знаем кои са вестниците, приближени до клуба. Знаем кой пише статиите, макар че друг човек се подписва”, заяви Пике след срещата на “Колисеум Алфонсо Перес”.

“Отборът на Барселона брои всяка победа, ръководството брои всички загуби. Крушението в Ливърпул ускори събитията и сега никой не чака края на сезона за равносметка”, пише El Pais.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гощо

    0 2 Отговор
    Тия набедени звезди начело с най набеденият за всички времена футболист а именно Меси никой нямаше да е чувал за тях ако не бяха поканени да играят в Барселона! Никой не е по голям от марката от клубът!!!