11 Октомври, 2019 15:27 1 718 4

От кога Роналдо ходи на фитнес?

  • роналдо-
  • фитнес-
  • спортинг лисабон-
  • съотборник

Бивш съотборник на звездата в Спортинг Лисабон разкри, че той е тръгнал на фитнес от 12-годишна възраст

От кога Роналдо ходи на фитнес? - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият съотборник на Кристиано Роналдо в школата на Спортинг (Лисабон) Луиш Лоуренсу разказа някои интересни моменти от общото му съжителство със звездата в юношеските им години. Лоуренсу разказва как Кристиано Роналдо много е плакал в първите месеци, когато е пристигнал от родния си остров Мадейра в академията на “лъвовете” от Лисабон.

“Помня как в първите дни и седмици той много плачеше, направо понякога неутешимо. Беше едва на 12 години и тъкмо беше пристигнал от Мадейра в Лисабон. Говореше със семейството си по телефона, после отиваше в стаята си, затваряше се и почваше да плаче”, разказва Лоуренсу пред вестник “Тутоспорт”.

"Много тежко реагираше на носталгията, беше му много трудно, много мъчно за всички от семейството му - продължи разказът. - И точно тогава започна да ходи във фитнеса, много време прекарваше в залата с уредите. Сам поиска да му направят програма, която беше съобразена с възрастта му. Понякога имаше с него индивидуален треньор, понякога той сам си ходеше”.

На въпрос дали е имал и не толкова професионални навици като ядене на хамбургери или нещо не съвсем полезно, Луиш Лоуренсу казва: "Да, разбира се, че ходеше в “Макдоналдс”. Имаше си компания, с която ходеха да ядат бургери, но аз не бях в тяхната групичка. Но както ядеше такива храни, така и тренираше два пъти повече след това”, казва още Лоуренсу.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Санде

    2 1 Отговор
    Епа убаво добре нема ядове
  • 2 ДДРОнег

    4 0 Отговор
    Знае се, че Роналдо се грижи много за тялото си, а и за душевното си равновесие . Но той трябва да внимава, когато прекрати активната си физическа дейност !
    Но съм сигурен, че го знае и ще направи необходимото !
    Той все пак е "нарцис" :)
  • 3 Русофил

    1 0 Отговор
    От кога или откога?
  • 4 шоп

    4 4 Отговор
    Роналдо най-добре да ходи на детектор на лъжата (полиграф) , понеже много добре се метка за фалшиви дузпи.