15 Октомври, 2019 22:38 1 353 5

Цялата съдийска комисия минала на разпит

Сталев счита, че всичко е преминало в рамките на нормалното и, че не отговоря на истината появилата се информация, че са били арестувани

Цялата съдийска комисия минала на разпит - 1
Снимка: fakti.bg

Шефът на съдиите Йордан Сталев сподели, че всички членове на комисията към БФС са били поканени на разговор, преминал като разпит.

"Всичко мина нормално и няма от какво да се притеснявам, но не желая да коментирам темата на разпита", заяви Сталев за dsport.bg.

Той не пожела да коментира каква е била конкретната тема на разпита, но разкри, че и други от Футболния съюз са били привикани за разговори, без да уточнява кои са тези хора.

Сталев счита, че всичко е преминало в рамките на нормалното и, че не отговоря на истината появилата се информация, че са били арестувани, както той, така и други членове на съдийската комисия.

Йордан Сталев добави още, че не е видял сред привиканите да има действащи съдии.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 3 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Woldemars

    0 0 Отговор
    След "шпионите" русофили и БФС ли станаха шпиони?!
  • 2 Трябвало е

    4 1 Отговор
    полиграф да минете! Трябвало и бате Венци да "поканят"! Изядохте ни парите с вашите мачове! ЦСКА-КАРЛУКОВО- 0-6, СЛАВИЯ-МЕЗДРА- 0-5! Ай стига бе!

    Коментиран от #5

  • 3 кълвач

    1 1 Отговор
    Който не харесва "многоуважаемия" г-н Борисов ще се запознае с неговия безумен гняв, така, както се запознаха мнозина негови приятели!!! Горко на такива люде!!!

    Коментиран от #4

  • 4 Патриот

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "кълвач":

    Знаем - Мишо Бирата и жена му, Ваньо Танов...
  • 5 Миризлив пор

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Трябвало е":

    Ти па що залагаш като виждаш какво е положението? Точно заради това стадионите са празни.