Last news in Fakti

18 Октомври, 2019 11:00 1 376 3

Ултраси потрошили колата на Бодуров

Защитникът е бил разпознат от феновете, които са излели гнева си върху автомобила му

Ултраси потрошили колата на Бодуров - 1
Снимка: БГНЕС

Лошите новини за национала Николай Бодуров продължават. Доскорошният капитан на ЦСКА явно вече се е примирил с факта, че няма шанс да се върне в игра за „червените“, а в деня на мача е бил счупен и личният му автомобил, пише „Меридиан Мач“.

Бодуров е имал малшанса да се вози в колата си из града и да се натъкне на голяма агитка от ултраси на Левски, които вървели към Националния стадион за мача с Англия.

Защитникът е бил разпознат от феновете, които са излели гнева си върху автомобила му. По колата има редица щети, но добрата новина е, че феновете все пак не са посегнали на самия Бодуров, който е уважаван от привържениците на много отбори заради достойното си поведение на терена и извън него.

Николай Бодуров е в немилост в ЦСКА от началото на август и оттогава не е играл за тима, но в началото на септември беше титуляр за България при загубата с 0:4 от Англия на „Уембли“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Аzz

    7 1 Отговор
    Пак Расизъм!
  • 2 цЕсКи лЕсЕкА

    7 6 Отговор
    Ей такива умствено изостанали на същият отбор дебили са нападнали онЯ клет австралиец който за да спаси животът си е намушкал единият! Ама не се поднася коректно нещата
  • 3 НЕ ДОПУСТИМО

    5 0 Отговор
    ТОВА Е РАБОТА НА - БАЙ ГАНЬО - ПО-ЛОШО И ОТ РАСИЗМА !
    БАЙ-ГАНЬО - УБИЕЦА , И .... !
    ЗАТОВА ДЪРЖАВАТА НИ ЩЕ Е ПОСЛЕДНА В ЕВРОПА СКОРО И В СВЕТА !
    А ТИ НАРОДЕ ПАК - ИЗБЕРИ СЪЩИТЕ УПРАВНИЦИ - ЗАЩОТО ТЕ МЪРЗИ ДА СТИГНЕШ ДО УРНИТЕ И ТЕ Е СТРАХ ДА ПАЗИШ ПРОТОКОЛИТЕ !
    ДА ЖИВЕЕ ИСТИНАТА !!!