21 Октомври, 2019 21:09 1 447 4

УЕФА наказа Сърбия заради расизъм

  • сърбия-
  • португалия-
  • евроквалификации-
  • евро 2020-
  • расизъм

Двубоят на Сърбия срещу Люксембург на 14 ноември ще се играе при закрити врата

УЕФА наказа Сърбия заради расизъм - 1
Снимка: БГНЕС

УЕФА наказа Сърбия да играе следващия си домакински мач без публика заради расистки прояви на феновете по време на европейската квалификация срещу Португалия (2:4) на 7 септември.

Двубоят на Сърбия срещу Люксембург на 14 ноември ще се играе при закрити врата, а към санкцията има и глоба от 33 500 евро, както и един мач условно, който ще влезе в сила при повторно провинение в следващата една година.

На следващото заседание на Дисциплинарната комисия на УЕФА се очаква да бъде обявено наказанието за България за расистките прояви на български фенове по време на мача с Англия миналата седмица.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Грауч.

    9 5 Отговор
    Браво на сърбите те ще са едни от малкото нации които ще се запазят етнически чисти....

    Коментиран от #3

  • 2 Изумен.

    9 2 Отговор
    Просташка история в стил евро-джейндър на някой били му казали че е черен, а бял ли да му кажат като е по черен и от катран все едно на бялото да кажеш черно е няма как да стане господа черньовци.
  • 3 Грауч.

    14 2 Отговор

    До коментар #1 от "Грауч.":

    Я някой черен или някой фес ми е дал минус сори приятелю така е ако си се родил черен, черен ще умреш ако си се родил фес , фес ще умреш , а на мен ми е готино и се гордея българин се родих и българин ще си умра.
  • 4 Уффф

    0 5 Отговор
    Преди да пишете прочетете малко тая История бе, момчета. Турците също като българите са дошли от Средна Азия и всъщност в миналото са придналежали към едно и също езиково семейство - тюркското. Не са черни! А изпомешаните са твърде много, за да ти се доверим, че си българин.