23 Октомври, 2019 11:33 1 576 7

ЦСКА най-после ще има свой собствен дом

  • цска-
  • кралев-
  • стадион-
  • дружество
ЦСКА най-после ще има свой собствен дом - 1
Снимка: БГНЕС

На свое заседание Министерски съвет на Република България реши да учреди съвместно дружество “Спортни имоти Българска армия" АД, в което държавата и клуба ще участват равнопоставено с цел изграждане на новия стадион и функционална тренировъчна база.

Армейци,

След 30 години очакване, ЦСКА най-после ще има свой собствен дом! Такъв, какъвто клуб с велика и славна история, със стотици легенди и милиони привърженици заслужава!

Собствениците на клуба в лицето на г-н Гриша Ганчев и г-н Юлиян Инджов искат да благодарят на премиера г-н Бойко Борисов и на министъра на спорта г-н Красен Кралев затова, че единствени те за 30 години показаха последователност, далновидност и загриженост в името на каузата за нов армейски дом. Наред с това, г-н Гриша Ганчев и г-н Юлиян Инджов благодарят за оказаната подкрепа и доверие от червената футболна общност, без която реализирането на всеобщата мечта нямаше да бъде възможно.

Първата и най-важна крачка е направена! Предстоят още немалко процедури, но с дружни усилия скоро ЦСКА ще разполага с наистина модерни съоръжения - стадион и спортна база, които ще позволяват да развиваме своите талантливи състезатели и бъдещи шампиони!

Честито, Армейци!


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЗАПОЗНАТ

    4 16 Отговор
    Цесикату умре на 9 септ. 2016. Домът му е държавният архив.

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Лескар

    13 3 Отговор
    А на Лефски Козерка кога ???
  • 4 Пауло Коелю

    7 0 Отговор
    11-ти Парадокс на ГЕРБ: нямаме футбол - строим стадиони. В националното първенство в момента има до 4 отбора читави футболисти. Да разпускат "висшата" лига, да събират футболистите в 4 стадиона и да ритат на аматьорско ниво, без пари от държавата.
  • 5 Нема що

    1 8 Отговор
    Пак ще се напълни борисовата градина с отайки и пикочи с бирата в ръка.
  • 6 Диамантената ръка

    0 2 Отговор
    Ура! Най-после си заминават за Ловеч...
  • 7 Кой68

    1 0 Отговор
    Къде ги видяхте МИЛИОНИ привърженици?Че миналото е славно го знаем,а за настящето е мани-мани.Бъдещето ще го видим евентуално...Но за стадиона Честито......