Last news in Fakti

31 Октомври, 2019 07:03 8 571 4

Владимир Кличко обмисля завръщане

  • владимир кличко-
  • бокс-
  • джордж форман

Украинецът е привлечен от възможността да стане най-възрастният шампион при свръхтежките

Владимир Кличко обмисля завръщане - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият властелин на тежката категория в професионалния бокс Владимир Кличко намекна, че може да поднови кариерата си в близките години. Украинецът е привлечен от възможността да стане най-възрастният шампион при свръхтежките. В момента рекордът се държи от Джордж Форман, който триумфира на 45-годишна възраст. Кличко в момента е на 43.

“Не изключвам вариант за завръщане. Бих го сторил заради рекорда. Джордж Форман беше на 45, когато стана шампион и това е едно прекрасно постижение”, казва Кличко, цитиран от “Дейли Мейл”.

Украинецът се оттегли от ринга след 69 мача, в които спечели 64 победи, от които 53 с нокаут. Той има и златен медал в аматьорския бокс от олимпийските игри в Атланта през 1996 година.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сиромаха

    18 0 Отговор
    Кой бяга от милионите Батка?????!
  • 2 Garrincha

    19 3 Отговор
    Няма да му е много трудно да стане шампион !!!
  • 3 Дон Франко Де Ла Бранко Барезе

    0 2 Отговор
    Спрете с лъжите!!!
  • 4 Ивайло

    5 3 Отговор
    За кога бе, чичеее!!! Годините са си години!!! Каквото и да правиш, валяка си върви отзад, бавно ама сигурно, и ГАЗИ!!!