Last news in Fakti

1 Ноември, 2019 06:52 4 305 10

Ексклузивно: Кобрата ще се бие за световната титла през 2020 година

  • кубрат пулев-
  • бокс-
  • антъни джошуа-
  • анди руис

Съперник на 38-годишния софиянец ще бъде победителят от сблъсъка между Антъни Джошуа - Анди Руис - младши

Ексклузивно: Кобрата ще се бие за световната титла през 2020 година - 1
Снимка: БГНЕС

Кубрат Пулев ще се бие за световната титла през 2020 година! Ексклузивната новина беше съобщена от мениджъра на българския професионален боксьор Ивайло Гоцев.

Той показа специално за “България Днес” документ, който гарантира мач за най-ценния трофей в тежка категория. Съперник на 38-годишния софиянец ще бъде победителят от сблъсъка между Антъни Джошуа - Анди Руис - младши. Двамата ще боксират на 7 декември в Саудитска Арабия. Очаква се Кобрата да присъства лично на този мач и да отправи предизвикателство.

“Срещата между Руис и Джошуа трябва да се състои на 7 декември или преди това - пише в свое официално становище с дата 30 октомври президентът на Международната боксова федерация (IBF) Дарил Пипълс. - Победителят от тази среща трябва да се бие в следващия си двубой с Кубрат Пулев най-късно до 31 май 2020 година без да има други междинни боеве.”

На няколко пъти Анди Руис и Антъни Джошеа опитаха да избегнат мач с Пулев. Адвокат Джон Уърт контрира и задвижи процедура през август, с която предяви претенциите на Кобрата, който е официален претендент за титлата още от миналата година.
Ако победителят от битката за титлата откаже да се изправи срещу Кобрата, тогава поясът на IBF ще бъде отнет. По подобен начин беше наказан Тайсън Фюри през 2015 година. Британецът отказа да се изправи срещу тогавашния официален претендент, а подписа договор за реванш с Владимир Кличко.

Кубрат Пулев ще подгрее за предстоящия мач за титлата на 9 ноември във Фресно, Калифорния (САЩ). Той ще се бие с Рейдъл Букър.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хъво

    13 6 Отговор
    Айде кобра покажи ни как те бият
  • 2 Johansson

    15 5 Отговор
    Най-много да стане като ония мач с кличко.
  • 3 Будалата

    20 5 Отговор
    Заради такива като по горните писачи на българския Казан с катран няма пазачи. Пожелава се успех и се стискат палци. Огледайте се колко са по големи съседните нам Държави и имат ли претендент в тежка категория. Или само можете да плюете по успелите спортисти.
  • 4 Ааааа неее

    5 1 Отговор
    На този как не му писна през десет дена се бие с някой за световна титла,връзвам бас че няма да се бие с никой от двамата.
  • 5 ЪРП

    10 2 Отговор
    СТИГА СТЕ ПЛЮЛИ ПО КОБРАТА, А ПРОЯВЕТЕ МАЛКО УВАЖЕНИЕ БЕ ЛЬОЛЬОВЦИ!!!!
    БИЕ СЕ ЗА БЪЛГАРИЯ КУБРАТ И Е ОТКАЗВАЛ МИЛИОНИ ЕВРО ОТ ДРУГИ ДЪРЖАВИ ,КОИТО ИСКАТ ДА ГО ПРИСВОЯТ,КАТО ТЕХЕН СПОРТИСТ!!!
    ТОЙ Е ЕДИН ОТ ЕДНА ШЕПА СПОРТИСТИ ОСТАНАЛИ В ЛИКВИДИРАНИЯТ ПО ВСИЧКИ ДИСЦИПЛИНИ БЪЛГАРСКИ СПОРТ!!!!!
    ТОЗИ ЧОВЕК,ТРЯБВА САМО ДА ГО ПОДКРЕПЯМЕ БЕЗПЕКОСЛОВНООО!!!!!!
  • 6 Ей мършооо...

    2 5 Отговор
    Много бой. Нашия е палячо, ще омете пода като с Кличко

    Коментиран от #7

  • 7 Пръч

    2 0 Отговор

    До коментар #6 от "Ей мършооо...":

    Не се знае, ако удари типично по български една глава чесън предната вечер ще има да ги гони и опонента и рефера по ринга..
  • 8 PANCH5

    1 0 Отговор
    ДАВАЙ КОБРА ЧЕЛОПЕЧЕНЕ Е С ТЕБЕ
  • 9 Работата е ясна........

    3 1 Отговор
    Ще хвърчи перушина от Кобрети..........
  • 10 Гост

    0 0 Отговор
    Тей го пукнаха от бои вий още го подкрепяите