Last news in Fakti

3 Ноември, 2019 20:45 4 067 8

Гришо изля душата си с емоционално съобщение за 2019

  • григор димитров-
  • тенис-
  • гришо

Благодаря ви за цялата подкрепа и ще се видим през 2020!

Гришо изля душата си с емоционално съобщение за 2019 - 1
Снимка: БГНЕС

Григор Димитров публикува емоционално съобщение в социалната мрежа след края на сезон 2019.

"Благодаря ти, 2019! За мен това беше сезон, в който израснах извън корта. Изпитвам смесени чувства и трудности да открия правилните думи, за да опиша през какво преминах тази година. Но искам да споделя, че съм много благодарен за моментите на падение и загубите, които можеха да бъдат победи. Защото без тях пътуването нямаше да бъде същото, каквото беше сега! Благодаря ви за цялата подкрепа и ще се видим през 2020! С любов, G", написа бившият №3 в света.

Григор завърши сезон 2019 много силно, достигайки до полуфинала на Мастърс-а в Париж. Българинът игра равностойно с Новак Джокович, но загуби с 6:7 (5), 4:6. Днес пък световният №1 ликува с трофея, побеждавайки Денис Шаповалов с 6:3, 6:4.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 да ве да

    3 29 Отговор
    Дришо няма такъв речник, това му го е писал някой ПР ! АйдеН Нова година, нова баба ;))
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Миризлив пор

    5 15 Отговор
    Гришо, стига си плямпал глупости Ами тренирай. Ако не печелиш няма да ти върже поредната хубава кака. А бе ще ти върже на трябва си плащаш което не е далавера ми се струва.
  • 5 Къртев 🐓

    14 2 Отговор
    Браво, гледах последния мач, добре се справи! В спорта е така! Още по-силният спорт, който отличава таланта и характера е индивидуалният, в който екипът, който е зад теб тръпне в резултата от работата си, който ти сам трябва да защитиш. Това, което показа Гришо на мен ми хареса, с тази мъжка игра догодина ще си върне позицията. Евала и успех!
  • 6 Почитателка

    12 0 Отговор
    Поздравления за Гришо. Ние винаги ще бъдем зад него !
  • 7 Хайл

    1 5 Отговор
    Тоз пък кой е . А спортист ясно😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁🎸🎸🎸🎸😈😈😈😈😈😈ха ха ха майтап бе Уили . Спорта за по тъп и задръстен свят.Яко поркане и ядене те това е спорт.
  • 8 цербер

    0 0 Отговор
    С любов, G", написа бившият №3 в света., написа бившият №3 в света. БРАТЯТА КИРИЛ И МЕТОДИЙ "G" ЛИ СА НАПИСАЛИ В АЗБУКАТА СИ? Аз,Буки,Веди,Глагол и т .н. а не Gлагол!