Last news in Fakti

5 Ноември, 2019 09:56 2 655 5

Гришо пак се прочу, отново е сред най-добрите.. (ВИДЕО)

  • григор димитров-
  • париж-
  • гришо-
  • тенис

В топ 10 от разиграванията в Париж три са с участието на Григор

Гришо пак се прочу, отново е сред най-добрите.. (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Григор Димитров завърши кампанията по блестящ начин – с полуфинал на Мастърса в Париж и с невероятен тенис, пише tenniskafe.com. Феновете в зала „Берси“ често оставаха приятно изненадани от изпълненията на бившия №3, а за всичко това говори и компилацията на най-добрите точки от турнира, подбрана от Tennis TV.

В топ 10 от разиграванията три са с участието на Григор, а в две от тях уинърът е негово дело. Става въпрос за два завършващи удара от бекхенд в мача срещу Доминик Тийм, с които българинът прикова вниманието.

Една от най-добрите точки е от полуфинала срещу Новак Джокович, в който Димитров игра като равен с топ поставения, но загуби битката след 6-7(5) 4-6. Двамата стояха равностойно на корта, като дори много често Григор успяваше да надиграе противника си.

Димитров издържа безупречно на атаките върху бекхенда си, залагайки на разнообразни удари и множество слайсове. Същевременно форхендът също работеше повече от добре и често успяваше да пробие защитата на Джокович. Макар Новак да е известен като един от най-добрите на ретур в историята на спорта, сервисът на Григор остана опасно оръжие.

Въпреки че не стигна до финал, Григор има много причини да бъде доволен от седмицата си в Париж. Най-добрият ни състезател записа престижни победи над Гофен и Тийм по пътя си към завръщане в топ 20.

Вижте топ 10 на най-добрите изпълнения от Мастърса в Париж през 2019:


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иванова

    9 1 Отговор
    Григор, е добър играч,за пръв път тази година има травма ,погледнете другите.Това говори за една много добра физическа подготовка.Липсва му психическата ,да си вземе психотерапевт в екипа и ще е на върха -не се шегувам има техника ,има уникални удари .Ще е страшилище -особено за първите ,които с а вече в пенсионна възраст .
  • 2 Анти милиционер

    4 5 Отговор
    Ако продължава така да играе, никой няма да обръща внимание, че се държи като селянин от Соколово, Хасковско. Никой. Ще затвори устите на критиците.

    Коментиран от #5

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 ДДРОнег

    5 0 Отговор
    Да, в тази седмица и особено победата над Тийм, беше като в най-добрите му години !!!
    Победата над Гофен си беше в реда на нещата, нещо не му върви на белгиеца срещу Григор, иначе е много добър тенисист !!!
    Дано Григор така да играе в следващите няколко години, че младоците си ги бива и ще му създават много проблеми !!!
  • 5 няма

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Анти милиционер":

    такова село в Хасковско...