Last news in Fakti

5 Ноември, 2019 22:35 1 059 4

РБ Лайпциг подчини Зенит, ВАР отново се намеси

  • рб лайпциг-
  • зенит-
  • победа за германците-
  • шампионска лига-
  • група g

Отборът на Зенит се стара, но така и не успя да материализира усилията си

РБ Лайпциг подчини Зенит, ВАР отново се намеси - 1
Снимка: БГНЕС

РБ Лайпциг продължава с победите в Шампионска лига. Германският тим спечели далеч от дома при визитата си на Зенит Санкт Петербург с 2:0 и еднолично е на върха с актив от 9 точки в група G. Руснаците са на 2-ото място с 4 точки. Головете за успеха реализираха Диего Деме в края на първото полувреме и Марсел Забитцер в 63-ата минута.

Топката посети вратата на Зенит още в 14-ата минута на двубоя, след като Халстенберг я вкара в мрежата, но попадението беше отменено. Домакините отвърнаха с опасно положение пред вратата на съперника, но Дзюба и Оздоев не съумяха да се разпишат.

В 45-ата минута добра атака на Зенит развита от Азмун и Дзюба трябваше да доведе до гол, но топката не влезе в мрежата. Противно на това гостите откриха резултата с попадение на Деме в следващата атака.

През втората част Азмун стреля опасно в 61-ата минута, но гол във вратата на РБ Лайпциг така и не падна. Две минути по-късно Забитцер беше изведен очи в очи с вратаря на Зенит и направи резултата 2:0.

До края на двубоя Зенит направи всичко възможно да се върне в мача и да стигне до хикса, но не сполучи, съобщава gong.bg.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Есра

    2 1 Отговор
    Бдж товарни превози неса на загуба!Имат 2900 служители 110 локомотива и 4000 вагона превозват годишно 6 милиона тона товари има 3 поделения за товарни превози София,Горна Оряховица,и Пловдив.
  • 2 Асан

    1 2 Отговор
    Бдж пътнически превози работят на загуба имат 6000 служители
  • 3 S. S

    0 0 Отговор
    На кръговото на 4ти километър обикалят хора с бели престилки, тебе ли търсят???
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.