5 Ноември, 2019 22:15 1 497 2

Барселона отново се издъни, Славия Прага взе точка на ''Камп Ноу''

  • барселона-
  • славия прага-
  • равенство-
  • шампионска лига-
  • криза

Кризата при ''каталунците'' се задълбочава

Барселона отново се издъни, Славия Прага взе точка на ''Камп Ноу'' - 1
Снимка: БГНЕС

Отборите на Барселона и Славия Прага изиграха безличен двубой, който завърши 0:0. "Каталунците" записаха втори пореден разочароващ мач, след като през уикенда загубиха от Леванте в Ла Лига.

За Славия не игра защитникът Давид Ховорка, който беше титуляр в първия двубой между двата тима.

Първата по-опасна ситуация дойде в 6-ата минута, когато Петер Оляинка нахлу отдясно и опита да центрира.Топката обаче рикошира в крака на Клеман Лангле и за малко да излъже вратаря Марк-Андре тер Стеген, но в последния момент той протегна ръка и изби, след което и френският защитник трябваше да изчисти.

В 11-ата минута Нелсон Семедо беше изведен сам срещу вратаря и стреля по земя, но вратарят Ондрей Колар изби с крак.

В 27-ата Олаинка премина покрай Семедо и центрира към точката за изпълнение на дузпа, Николае Станчу стреля, но ударът му отиде аут.

В 33-ата минута отново Станчу стреля от пряк свободен удар, но отново не сполучи.

Две минути след това аржентинската звезда на Барселона Лионел Меси тръгна на пробив, напредна до границата на наказателното поле и стреля. Ударът му обаче премина на сантиметри от гредата, а Коларж само я изгледа.

В 43-ата Артуро Видал отне топката и подаде към Меси, който реши да стреля под ъгъл, но вратарят Коларж изчисти в корнер. След неговото изпълнение Пике стреля с глава и отново стражът на гостите успя да спаси.

В минутката добавено време на първата част Славия отбеляза, но голът беше отменен заради положение на засада.

В 49-ата минута Меси стреля от пряк свободен удар, ала топката мина над гредата.

В 55-ата минута Усман Дембеле изведе сам срещу вратаря Сержи Роберто (влязъл като резерва на мястото на Жорди Алба), но стреля право в тялото на стража.

Три минути по-късно Меси получи топката и излезе сам срещу вратаря, но реши да подава към Артуро Видал, който вкара на празна врата. Попадението обаче не беше зачетено заради засада на чилиеца. ВАР потвърди решението за засада.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гого

    4 1 Отговор
    Дръжте си,велверде и меси и цялата каталунска паплач тая година ,целта е място в 3ката,не ми се мисли какъв бой ще ядете ако ви се падне ман сити или Ливърпул ,ще е жалка картинка
  • 2 ВАСИЛ ЛЕВСКИ

    3 1 Отговор
    много искам със сити да се паднат глардиола ще ги изнасили още на камп ноу.