Last news in Fakti

6 Ноември, 2019 16:45 778 1

На Венгер му се работи, може би в Байерн

  • арсен венгер-
  • байерн

Бившият мениджър на Арсенал не е скъсал с футбола

На Венгер му се работи, може би в Байерн - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият мениджър на Арсенал Венгер, който е считан за един от фаворитите за треньорския пост в Байерн (Мюнхен), призна, че е заинтересуван от възможността да наследи Нико Ковач на "Алианц Арена". Ралф Рангник, Ерик тен Хаг и Томас Тухел вече се дистанцираха от слуховете, пращащи ги в Байерн, така че Венгер се превръща във все по-изявен фаворит.

Вчера Венгер бе гост на beIN Sports. Запитан дали е заинтересован от работата в Байерн, французинът отговори: "Разбира се. Треньрството бе целият ми живот досега. Всеки, който се е занимавал с тази професия, ще ви каже същото. Някои неща ти липсват много, други не. Наслаждавах се на тези, които не ми липсват много. Но футболните мачове, победите в тях, подготовката за двубоите, удовлетворението и споделените емоции - всичко това ми липсва", сподели Венгер.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    1 1 Отговор
    нееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее