8 Ноември, 2019 11:59 1 052 1

Венгер се предложил на Байерн, отрязали го

  • арсен венгер-
  • байерн мюнхен-
  • румениге

Нико Ковач бе уволнен след загубата с 1:5 от Айнтрахт (Франкфурт)

Венгер се предложил на Байерн, отрязали го - 1
Снимка: БГНЕС

Арсен Венгер няма да бъде новият старши треньор на Байерн (Мюнхен), твърди "Билд". Според изданието французинът сам се е обадил на изпълнителния директор на баварците Карл-Хайнц Румениге, за да му заяви интереса си към поста, овакантен от Нико Ковач. Шефът на Байерн обаче е дал отрицателен отговор на бившия мениджър на Арсенал.

"Билд" добавя, че по всяка вероятност временният наставник Ханзи Флик ще остане на поста до края на сезона. През следващото лято клубното ръководство ще се опита да привлече треньора на Аякс Ерик ден Хаг.

Нико Ковач бе уволнен след загубата с 1:5 от Айнтрахт (Франкфурт). Ханзи Флик дебютира с победа, след като през седмицата Байерн победи с 2:0 Олимпиакос в Шампионската лига.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Омг

    6 0 Отговор
    Пълна глупост... Венгер да не да не е на борсата да се предлага на тоя и оня... Амм от байерн да не са капути да казват директно Не и то по груб начин? По голяма измислица не бях чел