Last news in Fakti

8 Ноември, 2019 00:01 7 683 29

Лудогорец изяде голям бой от Еспаньол

  • лудогорец-
  • еспаньол-
  • лига европа-
  • разгром

Разградчани без удар в мача

Лудогорец изяде голям бой от Еспаньол - 1
Снимка: БГНЕС

Отборът на Лудогорец изживя една от най-кошмарните евровечери в историята си. "Орлите" бяха разгрoмени с 0:6 от Еспаньол в четвъртия си мач от Група "Н" на Лига Европа. Това е изравнен антирекорд за загуба на тима в Европа, след като през 2016 година той бе победен със същия резултат от Арсенал в Шампионската лига.

Българите на практика не дадоха никакъв отпор на съперника, след като срещата започна по изключителнo неприятен начин и на почивката испанците водеха с 3:0, а тимът от Разград бе с двама души по-малко заради червени картони на Рафаел Форстър и Яцек Горалски. Всички попадения за испанците бяха попадения дело на различни футболисти - Оскар Мелендо, Луис Лопес, Матиас Варгас, Виктор Кампусано, Адриан Педроса и Факундо Ферейра. Освен това домакините удариха и две греди, така че поражението можеше да бъде и по-тежко.

Наставникът на гостите Станислав Генчев заложи на Пламен Илиев на вратата, а пред него в защита действаха Антон Недялков отляво, Сисиньо отясно, а централна двойка бранители - Рафаел Форстър и Георги Терзиев. В халфовата линия бяха Стефан Баджи и Яцек Горалски. Малко по-напред бе Марселиньо, а по двете крила Вандерсон и Джоди Лукоки. На върха на атаката бе Клаудиу Кешерю.

Домакините откриха резултата още в четвъртата минута. Тогава след пас отдясно Оскар Мелендо бе оставен непоркит от защитата на българите и след като нагласи топката на левия си крак простреля Илиев.

В 12-ата минута ситуацията на българите стана много неприятна. Форстър позволи на Виктор Кампусано да му открадне топката и тръгна да излиза сам срещу вратаря. При това положение бразилецът го спъна и получи директен червен картон.

В 19-ата минута резултатът вече беше 2:0 в полза на Еспаньол. При едно центриране от ъглов удар Илиев излезе неразчeтено и оголи вратата си, а зад него Луис Лопес се извиси над защитата и вкара с глава за 2:0.

В 34-ата минута Лудогорец остана с още един човек по-малко. Горалски блокира с ръка един удар по посока на вратата. Съдията отсъди дузпа и показа втори жълт картон на поляка. Зад топката застана Матиас Варгас и прониза за трети път българската врата.

До края на полувремето домакините можеха да стигнат до още попадения, но Илиев спаси тима от още неприятни моменти. При един удар на Мелендо стражът изби кълбото в гредата, което бе последната преграда пред четвъртия гол. В опит да заздрави отбраната Станислав Генчев направи две смени още през първата част - Кешерю и Марселиньо напуснаха за сметка на Анисе и Жордан Икоко.

Втората част започна също кошмарно за Лудогорец. В 52-ата минута Кампусано отбеляза, след като се оказа на стрелкова позиция в наказателното поле и с левия крак прониза Илиев за четвърти път.

В 73-ата минута резултатът вече беше 5:0 за домакините. Резервата Адриан Педроса бе оставен сам в наказателното поле и с диагонален удар с левия крак покачи с пето попадение за тима си.

Две минути по-късно ситуацията на терена стана още по-лоша за българския тим - 6:0. Друга резерва в срещата Факундо Ферейра остана също на чиста позиция и технично прехвърли Илиев.

Лудогорец завърши мача без отправен удар към вратата на Еспаньол.


ЕСПАНЬОЛ - ЛУДОГОРЕЦ 6:0
1:0 Мелендо (4)
2:0 Лопес (19)
3:0 Варгас (35-д)
4:0 Кампусано (52)
5:0 Педроса (73)
6:0 Ферейра (76)

Стартови състави:

Еспаньол: 13. Д. Лопес, 6. Л. Лопес, 14. Мелендо, 17. Вила, 18. Коршия, 20. Еспиноса, 22. Варгас, 23. Гранеро, 24. Калеро, 26. Лозано, 31. Кампусано

Лудогорец: 23. Илиев, 4. Сисиньо, 5. Терзиев, 90. Форстър, 3. Недялков, 44. Горалски, 25. Баджи, 92. Лукоки, 84. Марселиньо, 88. Вандерсон, 28. Кешерю

Стадион: "RCDE"


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ал та фанах Атаопънах

    27 6 Отговор
    Никаква изненада тука. А може и нарочно да са допуснали още по-лош резултат, да им се обърне внимание чрез симпатии. Би трябвало да ги лишават от заплати при такива издънки, особено като се има предвид че и без това повечето не са българи в този отбор.
  • 2 България, трагедия за футбола

    39 2 Отговор
    Треньора им още да го глези, били в топ лукс на лагера. Те там 1 седмица са гледали порно, яли са елени, сърни пили са шампанско за 5000$ и после 1 гол в4-та минута, тотална загуба на мотивация , айде изядоха 1 дузпа че онзи бразилеца подценни ситуацията, та накрая за завършек още 4 гола. Еспаньол играха много добър футбол, надъхаха се и ги смазаха, орли соколи, ястреби всичко отиде за пера....
  • 3 Толераст

    66 3 Отговор
    Това си беше чиста проява на расизъм - 11 бели испанци бият безжалостно 10 малки негърчета .

    Коментиран от #7

  • 4 Еврофутболен специалист.

    27 4 Отговор
    Еййй тия Лудогорци ми разказаха играта мача както бях казъл го играх 1:1 ама тия се осраха тотално направо ми разбиха представата за футбол макар че цял живот се занимавам с залагания и живея разкошно такава простотия не съм очаквал къде сте бе критици мои дето ви разправях че до мача с Еспаньол Лудогорец не бяха се срещали с стойностен отбор къде сте ????????

    Коментиран от #6, #10

  • 5 Толкова си могат

    12 2 Отговор
    Не им се сърдете....
  • 6 Аз го играх веднъж 0:7 и

    14 0 Отговор

    До коментар #4 от "Еврофутболен специалист.":

    Втори път 0:7. Малко ги подцених за вторият залог....
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Бат Коче

    25 4 Отговор
    СъдЯта що така странно не подкрепи резливите орли?
  • 9 0:6

    12 1 Отговор
    Извинявам се....
  • 10 Нощна смяна

    16 0 Отговор

    До коментар #4 от "Еврофутболен специалист.":

    Само гледай да не те изгонят от работа , че с този хазат ... глааад .
  • 11 Фен от Разград

    9 23 Отговор
    Нашият отбор имаше своите шансове , но съдията направо ни закла .

    Коментиран от #23

  • 12 за мача

    31 0 Отговор
    Биха ги като ``тъпан на събора/панаира/``!Ще им мине!...Ама този КЕЛЕШ -Ангелов от БНТ се насра...
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Нора Иванова Гюнер

    26 0 Отговор
    Лошо Седларов , много лошо. Колониалните губернатори на територията събираха 10 малки негърчета, по екзотични далечни страни, докараха ги тук , да показват на местното колониално население, какви чутовни спортни успехи, жъне българската нация , под тяхното вещо , 30-десет годишно слънцелико управление .
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Лудогорец8

    13 1 Отговор
    Истината е че бяхме по-слаби и в двата мача няма нищо общо с 2та червеби картона. Трябват реформи в отбора и то големи! Старите кучета вече трябва да се оттеглят и трябва треньор който наистина е треньор, защото тия старите купета му редят състава и той няма право на глас пред тях
  • 17 Киру гелъ

    15 3 Отговор
    Момчетата не са виновни,те просто се изправиха пред нещо съвсем ново за тях....а именно обективните съдийски решения! Но както и да е продължаваме напред.
  • 18 Отец нафарфории

    18 3 Отговор
    Нищо момичета ,сега като ви паднат Волуяк или Горно уйно бой ,бой, да разберат всички че сте ОРЛИ да ви ева в СВРАКИТЕ. При такъв посир трябва да си връщате заплатите за една година на зад.
  • 19 Кочо

    9 2 Отговор
    Целият коментаторки екип на мача в к1 е чорбарски.А оня калъф Манчев дето много разбира ,мачът щял да завърши равен.смешник.супер резултат и радост за половин България.
  • 20 ЧЕРНАТА ОВЦА

    4 0 Отговор
    БЪЛГАРИ, ЮНАЦИ, ФУТБОЛИСТИ, АМА, ДРУГ, ПЪТ, ЧАКАТ САМО ЗА ЗАПЛАТА.

    Коментиран от #26

  • 21 Алфа Вълкът

    3 0 Отговор
    Бразилците се оакали. И като казвам бразилци, нямам предвид цигани! Имам предвид, че бразилците които играят в рязаногорец не са цигани. Те са бразилци, иначе щяха да са бразилски цигани. И все пак бразилци или цигани, са ги опънали яко.
  • 22 Пепино

    5 2 Отговор
    Малко ,ама много малко и беше в Москва им пожелавам 12 гола
  • 23 ТРОПЧО

    6 0 Отговор

    До коментар #11 от "Фен от Разград":

    ААА ЗАКЛА ВИ ВИИ СТЕ СВИКНАЛИ СЕ ДА ВИ ПОДКРЕПЯТ СЪДИИТЕ ЧИТАЦИ С ВАС ОТБОР ОТ ТУРЦИ НЕГРИ И ТАЛИБАНИ ОТ АФРИКА НАЛИ СЕ ВИДЯХТЕ КОЛКО СТРУВАТЕ БЕЗ СЪДИ ИТЕ НУЛА ТУК ДОМУЗИТЕ НЕ ВАЖАТ САМО В БОИКОВЩИНАТА ИГРАЯТ ВАЖНА ФИНАНСОВА РОЛЯ В ЕВРОПА НЕ МАЛКО ВИ БЯХА6 ТЕ ГОЛА МОЖЕШЕ И ПОВЕЧЕ НАЛЯГАИТЕ СИ ПАРЦАЛИТЕ И НЕ СЕ ОБАЖДАИТЕ МЪРШИ
  • 24 гибона

    5 1 Отговор
    Нещастници .Като вашият корабокрушенец не може да купи съдийте се вижда какво можете.Такъв резил да си играят с тия нещастници като котка с мишка.Нямали ги ЦСКА и Левски се получава това.
  • 25 Иван Царски

    5 1 Отговор
    6:0!!! Те тенис ли са играли тези?За това трябва да се инвестира в младежките школи,не да се наемат бездарници от цяла Европа или да се купуват маймуни на килограм живо тегло от Африка и Латинска Америка;)
  • 26 Последния софиянец

    0 0 Отговор

    До коментар #20 от "ЧЕРНАТА ОВЦА":

    Къде ги видя тия българи?
  • 27 ПЕНКО

    0 0 Отговор
    НИКОЙ БЪЛГАРИН НЕ ЖАЛИ !!! НО ЗАЩО ТРЯБВАШЕ ДА СИ КУПЯТ СЪДЯТА- КАТО СА ТОЛКОВА ПО-ДОБРИ ШПАНЬОЛЦИТЕ ??????
  • 28 ГУНДИ

    1 0 Отговор
    ЛУДОГОРЕЦ НЕ СА КУЦИТЕ МАГАРЕТА НА ГРИША ГАНЧЕВ ЕДНО Е ДА ПАДНЕШ ОТ ЕСПАНЬОЛ ДРУГО Е ДА ЯДЕШ ДЪРВОТО ОТ ЦАРСКО СЕЛО А КОМЕНТАРИТЕ ДА СА В СТИЛ АБЕ ПАДАМЕ С 3.1 АМА ВИДЯХТЕ ЛИ КАКЪВ КРАСИВ ГОЛ ВКАРАХМЕ!
  • 29 гост

    0 0 Отговор
    6 броя за юнаците ,честито.