8 Ноември, 2019 13:32 1 039 1

Салах: Правя това, което искам

  • салах-
  • ливърпул-
  • манчестър сити

Не ме интересува какво очакват хората от мен

Салах: Правя това, което искам - 1
Снимка: БГНЕС

Салах заяви, че е твърде рано да се мисли за титлата във Висшата лига, дори ако Ливърпул победи шампиона Манчестър Сити.

Двата отбора, които окупират първите две места в класирането, се изправят един срещу друг на „Анфийлд“ в неделя, а при успех мърсисайдци ще дръпнат с девет точки на съперника си. В ексклузивно интервю за Sky Sports, мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп сподели, че двубоят в неделя е „на 100% „задължителен мач за печелене“ във връзка с важността му в битката за титлата.

„Хората говореха за тази битка за титлата и през декември миналата година, когато водехме с 6-7 точки, казваха, че всичко е приключило. Нищо не е приключило, става въпрос за три мача. Ако попаднеш в лош период, може лесно да загубиш аванса си. Дори при победа ни чака дълъг път, все още сме в ноември и е твърде рано да говорим за титлата“, започна египетският национал.

„Червените“ влизат в сблъсъка без поражение в лигата през кампанията, но Салах, който спечели „Златната обувка“ за голмайстор в два от предишните четири сезона, има едва пет гола през настоящата кампания.

„Ако трябва да бъда честен, не ме интересува какво очакват хората от мен. Ако вкарвам голове и тимът печели, всичко е наред. Не трябва да ме интересува какво очакват хората от мен. Това може да сложи допълнително напрежение върху теб, а с това и да влоши представянето ти на терена. Правя това, което искам да правя и съм щастлив“, завърши той.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.