Last news in Fakti

7 Ноември, 2019 13:32 2 016 1

Ман Сити ще гледа наш вратар

  • даниел наумов-
  • манчестър сити-
  • мениджър

След седмица "лъвчетата" на Александър Димитров приемат Полша в среща от европейските квалификации

Ман Сити ще гледа наш вратар - 1
Снимка: БГНЕС

Футболен мениджър от чужбина ще пристигне на стадион "Славия" съвсем скоро, съобщава Sportal.bg. Агентът идва, за да наблюдава отблизо изявите на вратаря на младежкия национален тим Даниел Наумов.

След седмица "лъвчетата" на Александър Димитров приемат Полша в среща от европейските квалификации. Нашата медия разбра още, че въпросният чужденец работи директно с шампиона на Англия Манчестър Сити и два елитни клуба от Испания. Наскоро новият треньор на вратарите в "А" отбора на България Любомир Шейтанов предрече добро бъдеще на Наумов, с когото работи за кратко в ЦСКА 1948.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Didiliata

    7 0 Отговор
    Г-н Борисов, преди да публикувате дадена информация, първо се поинтересувайте и проверете дали е точна и вярна. Момчето на снимката е вратар на националния отбор и се казва Димитър Евтимов, а вие пишете за вратаря на младежкия национален отбор Даниел Наумов. Айде малко чичо гугъл преди това.