11 Ноември, 2019 09:04 2 528 3

Моуриньо каза какво може да спре Ливърпул за титлата

  • ливърпул-
  • жозе моуриньо-
  • манчестър сити
Моуриньо каза какво може да спре Ливърпул за титлата - 1
Снимка: БГНЕС

Само контузии могат да спрат Ливърпул по пътя към титлата в английското футболно първенство, заяви Жозе Моуриньо след победата на "червените" с 3:1 срещу Манчестър Сити. Именно по този начин мърсисайдците поведоха с девет точки на шампионите и по осем на Лестър Сити и Челси.

"За мен лично спорът за трофея приключи, освен ако не се случат поредица от контузии. Само това може да пречупи Ливърпул. Този отбор вече е напълно адаптиран към качествата на всяка единица в него и просто е завършен. Сити е способен да спечели седем, осем или девет поредни мача, но не виждам как Ливърпул може да загуби такава преднина", каза Моуриньо, който бе на трибуните в неделния следобед.

Бившият капитан на гостите Венсан Компани, който беше част от шампионския състав миналата година, също изрази адмирациите си към Ливърпул. Той обаче добави, че сезонът никак не е свършил и следващите пет седмици ще бъдат много тежки за еврошампионите. Както е известно, "червените" трябва да пътуват за Катар, където ще бъде проведено световното клубно първенство.

"Имат да играят много мачове по целия свят. Лично аз съм сигурен, че Сити ще бъде близо до самия край", заяви той.

Легендата на "червените" Греъм Сунес добави: "Какво може да се обърка? Може би контузии на ключови играчи. На играчите им е нужна енергия и серия от травми наистина може да им навреди. В толкова сгъстена програма винаги има проблем с мускулни контузии, така че това може да бъде сериозен проблем през сезона".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 КЕМИЛ РАМАДАН

    2 1 Отговор
    ЛИВЕРПУЛ ЩЕ БЪДЕ ШАМПИОН НА 100% АКО ВСИЧКО ВЪРВИ ПО ПЛАН!
  • 2 Фенът

    1 1 Отговор
    Връщат се славните години на ливърпул, от началото на 80-те, когато нямаше кой да им се опре!
  • 3 Помнещ

    0 0 Отговор
    Единственото нещо което може да ги спре .... ако Мауриньо им стане треньор!