Last news in Fakti

12 Ноември, 2019 14:29 1 668 2

ЦСКА вади 120 хил. лева за нападател от Дунав

  • цска-
  • ахмед ахмедов-
  • левски-
  • гриша ганчев

Офертата на Левски била по-ниска

ЦСКА вади 120 хил. лева за нападател от Дунав - 1
Снимка: levski.bg

Голмайсторът на Дунав (Русе) Ахмед Ахмедов ще премине в ЦСКА през зимата, твърди ТОПСПОРТ. "Червените" ще платят за правата на нападателя 120 хил. лева.

Сделката е договорена между боса на клуба от "Армията" Гриша Ганчев и вече бившия собственик на "драконите" д-р Симеон Симеонов.

Ахмедов бе желан и от Левски. "Сините" дори са имали принципна договорка с Дунав и самия футболист. Офертата на 26-кратните шампиони е била 100 хил. лева.

След това обаче в битката за подписа на голмайстора се намесва и ЦСКА. "Червените" са изпратили по-добра оферта за Ахмедов, която е приета от Дунав. Левски е отказал да наддава.

Така Ахмед Ахмедов може да се счита за сигурно ново попълнение на водения от Милош Крушчич отбор. От началото на сезона 24-годишният футболист има 6 гола. Името му се спрягаше и за трансфер в Черно море.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Фен

    1 1 Отговор
    ЦСКА е по лесно произносимо за него .
  • 2 Kiorsufra

    0 0 Отговор
    Do vsi4ki klubove sprete da vsimate futbolisti s nedokasani ka4estva ot 4ujbina.