Last news in Fakti

12 Ноември, 2019 14:48 1 598 2

Стойчо Младенов в ЦСКА, ама друг път

  • стойчо младенов-
  • цска-
  • кайсар-
  • левски

Ще продължа работата си в Кайсар

Стойчо Младенов в ЦСКА, ама друг път - 1
Снимка: БГНЕС

Стойчо Младенов се завърна в България, след като вчера бе избран за треньор на сезона в Казахстан. Специалистът триумфира с Купата на страната със своя Кайсар.

Младенов говори пред "Канал 3", като обяви, че винаги има вероятност да се завърне в ЦСКА. Това обаче няма как да се случи сега, защото наставникът подписа нов договор с настоящия си клуб.

"Вероятност винаги има да се завърна в ЦСКА, но нека сега не коментираме тази тема. ЦСКА си има треньор и ръководство, което взима важните решения. Ще продължа работата си в Кайсар. Има единомислие между мен и ръководството и това ме накара да подновя договора си там.

Следя развитието на българския футбол, въпреки, че такова има само при Лудогорец. При другите клубове няма. Има някакви наченки в Левски, някакво подобряване.

Знам колко е трудно без пари да се взимат футболисти, а Лудогорец имат финансовата стабилност да купуват готови подготвени футболисти. Това трябва да се прави от водещите отбори като ЦСКА и Левски за да се борят с Лудогорец", обяви Стойчо.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Забрави

    0 8 Отговор
    Тия ЦСКА не фалираха ли ¿¿¿
  • 2 Еузебио

    0 2 Отговор
    Тъпак, готови подготвени футболисти трябвало да се взимат...