17 Ноември, 2019 09:31 3 115 12

Да те уволнят след победа с 27:0

  • уволнение-
  • футбол

Нашите треньори трябва не само да обучават играчите, но и да ги възпитават

Да те уволнят след победа с 27:0 - 1
Снимка: fakti.bg

Младежкият тим на Инвиктасауро от Гросето разгроми Марина Калчо с резултат 27:0. След този успех ръководството на тима победител уволни треньора на отбора и изрази дълбокото си съжаление за случилото се на загубилия тим заради изразителната победа.

"Дълбоко съжаляваме, че нашият тим спечели с резултат 27:0. Това не е в духа на младежките ценности. Съперникът трябва да се уважава, а това днес не се получи. Като президент аз се извинявам искрено на Марина Калчо. Мога да потвърдя, че съветът на директорите с единодушие реши да уволни треньора на отбора Ричини. Нашите треньори трябва не само да обучават играчите, но и да ги възпитават. В този случай това не се случи", коментира президентът на Инвиктасауро Паоло Брогели в изявление след срещата.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 10 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кво стана

    26 8 Отговор
    Значи на боксова среща ако те нокаутира противника първите секунди не е спортсменско.

    Коментиран от #2, #4

  • 2 Квото стана

    14 4 Отговор

    До коментар #1 от "Кво стана":

    Гаврата няма нищо общо с твоя пример!

    Коментиран от #12

  • 3 Empty

    10 1 Отговор
    Евала.... За подценяване и дума не може да става, едвам ги бихме тия със 27:0
  • 4 Ти си злобар

    11 1 Отговор

    До коментар #1 от "Кво стана":

    Не. Значи да те нокаутират и да продължат да те ритат.
  • 5 Патриот

    9 1 Отговор
    Тук става дума за морал.

    Нещо, което в България го няма не само във футбола.
  • 6 До кво стана

    13 4 Отговор
    То и затова Кличко го пази Кубрат да не го нокаутира в първият рунд. Защото е джентълмен.
  • 7 Гоуст

    16 1 Отговор
    Това е смешно след като водиш с 6-7:0 да спреш да нападаш, за да не засегнеш достойството на противника. Не е честно спрямо зрителите и феновете. Като не си подготвен ще паднеш, ще тренираш и ще играеш по-добре
  • 8 Някой

    5 1 Отговор
    А на какво ще ги научат. Като поведат в резултата, и да спрат да играят, защото другите били слаби. Да подритват топката в центъра. Сега ало са се подигравали, примерно да стигат гол линията, и да се е мавеждал да добута тооката с глава или г.ъз. Това може да се счете за недостойно. Но ако са играли спортменски. Значи другите са много слаби. Което си е техен проблем. Но явно там има други проблеми от тяхната си кухня. Недостиг на качествени футболисти. Обесмисляйки се мачовете и затова.
  • 9 за баланс

    11 0 Отговор
    Ричини веднага да бъде назначен за треньор на българския национален отбор по "футбол" па белким ги научи да бият и вкарват, че при нас обратния проблем лягат а всички сакън да не ги обидят !
  • 10 Циганин

    6 0 Отговор
    А треньора на загубилия отбор приема цветя и извинения. Той вина има ли за загубата или не?
  • 11 Диамантената ръка

    8 0 Отговор
    А пък аз се чудя досега наште защо падат само с 6:0...
  • 12 гавра

    1 1 Отговор

    До коментар #2 от "Квото стана":

    Когато се правят мачове, е за да се види кой с колко е по-добър от другия! Играта за победа до край е не само уважителна, но и задължителна! Иначе се гавриш с твоята подготовка, талант и ресурси отделени за да постигнеш това ниво. Сред тях спонсорите ти и поддръжниците ти!