Last news in Fakti

17 Ноември, 2019 16:57 2 871 5

Кобрата: Руис ще победи Джошуа

  • кубрат пулев-
  • кобрата-
  • бокс-
  • анди руис-
  • антъни джошуа

Но няма да му е толкова лесно

Кобрата: Руис ще победи Джошуа - 1
Снимка: БГНЕС

Българският боксьор Кубрат Пулев коментира двубоят между Анди Руис-младши и Антъни Джошуа, който предстои да се проведе на 7 декември в Саудитска Арабия. Независимо кой ще излезе краен победител от този сблъсък, Кобрата ще получи втори шанс да се бие за световната титла, след като миналата седмица победи Райдъл Букър.

Пулев вярва, че Руис отново ще победи Джошуа, стига шампионът на IBF, IBO, WBA и WBO да се подготви правилно за предстоящия двубой.

"Мисля, че ако Руис е сериозно подготвен и не проявяви мързел в тренировките, ще победи отново", предрече Пулев.

Анди Руис поднесе една от най-големите изненади в тежка категория, нокаутирайки Джошуа на 1 юни в "Медисън Скуеър Гардън" в Ню Йорк. Джошуа беше фаворит в двубоя им, но Руис повали Джошуа четири пъти и го спря категорично в седми рунд, постигайки победа с технически нокаут.

Пулев обаче е на мнение, че Руис е прекарал прекалено много време в празнуването на историческата си победа, когато е трябвало да тренира и да се фокусира върху реванша им.

"Не знам колко е фокусиран, защото победата беше като шок за него. В момента той е популярен, притежава коли, през цялото време публикуват негови снимки навсякъде. Ако остане съсредоточен и е сериозен в тренировките, смятам, че ще победи, но този път няма да е толкова лесно", заяви Пулев.

"Джошуа ще бъде различен, той се е поучил от грешките си в предния двубой. Очаквам той и неговият екип да подходят различно. Те ще имат различна стратегия и ще са по-сериозни. Той допусна тази загуба, защото помисли, че това ще бъде лесна победа за него, но ето, че не се случи така."


Поставете оценка:
Оценка 4 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Руис прасето

    16 13 Отговор
    Руис ще падне всичко е цирк
  • 2 ВАСИЛ ЛЕВСКИ

    12 10 Отговор
    Просто в 1вия мач имаше големи залози за победа на руис и някой хора направиха милиони,сега на реванша Антъни ще помете дебеланкото за максимум 3 рунда.
    Да му мисли кубрат,ако се стигне до бой с Джошуа.
  • 3 Перник

    2 0 Отговор
    Кога стана калайджия, че ти почерня задника !?
  • 4 Костов

    3 1 Отговор
    Ха ха ха всичко беше уредено в първия мач не ви ли е ясно
    Много пари са заложил за победа на джошуа и затова силулативно падна а Кубрат да си дрънка квото иска защото той е следващия паднал

    Коментиран от #5

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.