Last news in Fakti

19 Ноември, 2019 09:59 1 679 2

България ще играе контрола със специален съперник

  • национален отбор-
  • георги дерменджиев-
  • контрола

Целта е преди важните битки от турнира Лигата на Нациите националите ни да срещнат противник, подобен на този, с който ще мерят сили през месец март

България ще играе контрола със специален съперник - 1
Снимка: fakti.bg

Треньорът на националния отбор на България Георги Дерменджиев разкри, че тимът ни ще изиграе контрола през февруари, като в момента се търси подходящ за целта съперник.

Проверката ще се проведе именно по настояване на треньора на нашия тим. Целта е преди важните битки от турнира Лигата на Нациите националите ни да срещнат противник, подобен на този, с който ще мерят сили през месец март.

"Ще изиграем една контрола през февруари. Нека да изчакаме жребия за Лигата на Нациите, за да видим кой отбор ще ни се падне. После ще търсим съперник за приятелски двубой. Желанието ни е да премерим сили с отбор, който практикува подобен стил на нашия опонент в турнира на Нациите", заяви Дерменджиев пред Gong.bg.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мартин Станчев

    4 1 Отговор
    Пуснете ги на пара олимпиада, барем там бият някой отбор! За парите които получават за да позорят България пред светът, колко ли домове и нолни деца могат да се подпомогнат ?
  • 2 Мартин Станчев

    1 1 Отговор
    Пуснете ги на пара олимпиада, барем там бият някой отбор! За парите които получават за да позорят България пред светът, колко ли домове и нолни деца могат да се подпомогнат ?