Last news in Fakti

19 Ноември, 2019 14:54 848 2

Хаджи спряган за селекционер на Румъния

  • георге хаджи-
  • румъния-
  • национален отбор

Представители на местната футболна федерация са провели преговори с Хаджи, който трябва да замени на поста Козмин Контра

Хаджи спряган за селекционер на Румъния - 1
Снимка: fakti.bg

Легендата на румънския футбол Георге Хаджи е фаворит за нов селекционер на Румъния, съобщават медиите в страната.

Представители на местната футболна федерация са провели преговори с Хаджи, който трябва да замени на поста Козмин Контра, чийто договор изтича и няма да бъде подновен.

Румънците се провалиха в европейските квалификации, като след снощната загуба от Испания с 0:5 завършиха четвърти в класирането на група F.

Друг кандидат за поста е треньорът на Клуж - Дан Петреску.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хаджи Маджи

    2 2 Отговор
    Човека който не направи АБСОЛЮТНО нищо за Българския футбол, И се прибира в БГ само когато има АВАНТА!!! се казва Христо Стоичков.

    Коментиран от #2

  • 2 !!!!!!!!

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Хаджи Маджи":

    Говорим за след активната спортна кариера разбира се