Last news in Fakti

19 Ноември, 2019 22:02 2 895 1

Извънредно: Тотнъм уволни Почетино

  • тотнъм-
  • маурисио почетино-
  • уволнение

Решението идва преди лондонското дерби с Уест Хям

Извънредно: Тотнъм уволни Почетино - 1
Снимка: БГНЕС

Финалистът от Шампионската лига Тотнъм уволни мениджъра Маурисио Почетино тази вечер. Президентът Даниел Леви съобщава, че това не е било лесно решение, но е за доброто на клуба. Към момента Тотнъм е на 14-о място в Премиърлийг. Почетино пое тима през 2014 г., като го направи редовен участник в Шампионската лига, без обаче да спечели трофей. Освен финала в Шампионската лига, той загуби и съревнованието за купата на Лигата през през 2015 г. от Челси с 0:2. Въпреки липсата на трофеи, Почетино си спечели репутацията на един от стабилните мениджъри във футбола.

Веднага започнаха да се спрягат и евентуални негови заместници. Първите споменавани имена са на Жозе Моуриньо и Юлиан Нагелсман.

През уикенда на Тотнъм предстои лондонско дерби срещу Уест Хям. След това продължава битката в Шампионската лига. В груповата фаза тази година Тотнъм загуби у дома от Байерн с 2:7. Въпреки това е на временната втора позиция в група Б, която ще го класира напред.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЗАПОЗНАТ

    2 0 Отговор
    Да идва за помощник на Хубчев.