Last news in Fakti

17 Ноември, 2019 18:40 1 321 1

Моуриньо иска в Реал, но чака и за Тотнъм

  • жозе моуриньо-
  • реал мадрид-
  • тотнъм

Португалецът е заявил това пред свой приятел

Моуриньо иска в Реал, но чака и за Тотнъм - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият наставник на Челси и Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо е убеден, че скоро ще се завърне към треньорството. Португалецът е заявил пред свой приятел, че очаква да се завърне начело на Реал Мадрид, но е в изчаквателна позиция и за мястото в Тотнъм, това съобщава „The Sun“.

Треньорът на „шпорите“ Маурисио Почетино е под сериозно напрежение, заради слабите резултати напоследък, докато в Реал ситуацията със Зидан в Реал е по-различна. Той почти сигурно ще остане поне до края на сезона, а Моурниьо се надява да поеме някой отбор още през зимата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пламен

    1 0 Отговор
    Неустойката на Зидан е 80 милиона евро при предсрочно прекратяване на договора му.
    Перес няма как да посмее да го изхвърли.