20 Ноември, 2019 13:21 3 459 3

Венци Стефанов: Когато фактите говорят дори и Боговете от Сливен мълчат

  • венци стефанов-
  • йордан лечков-
  • бфс

По този начин Лечков само внася напрежение във футбола

Венци Стефанов: Когато фактите говорят дори и Боговете от Сливен мълчат - 1
Снимка: БГНЕС

Президентът на Славия - Венци Стефанов, коментира публикувания в Търговския регистър документ. В него се вижда, че вицепрезидентът на БФС Йордан Лечков се е подписал, че се отказва да наследи Борислав Михайлов в полза на Михаил Касабов. Въпреки това Лечков категорично отрича.

"Няма какво толкова да коментирам Лечков. Не знам защо прави подобни неща. По този начин само внася напрежение във футбола. Когато фактите говорят, Боговeте мълчат, дори и тези от Сливен", заяви Стефанов.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Давид

    17 1 Отговор
    Венци кюфтето го е страх от Лечков защото е по голяма лисица от него и не е пияница като перуката . Лечков също е бандит .
  • 2 Ацо

    3 0 Отговор
    По скоро Лечков го е страх че ако го отбият от тая ясла ще умре от глад!
  • 3 Лом

    1 0 Отговор
    Много прав е Ацо