20 Ноември, 2019 20:01 4 686 4

Българин пред договор с колоси в ММА

  • живко стоименов-
  • мма

Живко Стоименов се е посветил само на това

Българин пред договор с колоси в ММА - 1

Победата на Живко Стоименов над опитния бразилец Клейтън Асунцао отвори широко вратите на българина в професионалното му развитие. 23-годишният състезател сподели пред Sportal, че е пред договор с GMC - най-мащабната ММА организация в Германия. Стоименов е близо и до контракт с втората по сила в света агенция за битки – "Bellator". Подобно развитие се очаква след около година.

"Аз съм поставил големи цели пред себе си. Тренирам по два пъти на ден. Отдал съм живота си само на ММА в момента. Буквално - ям, спя и тренирам. Искам да ми се случат нещата, а когато вярваш в това - рано или късно то се реализира".

Противно на повечето състезатели Живко Стоименов няма минало като борец или боксьор, или какъвто и да е друг боен спорт. Той е бил вратар и е минал през няколко школи в София.

"Реших, че това не е моят спорт. Боят ме влечеше още от малък. Това ми беше в кръвта и реших да пробвам."

Живко Стоименов е отговорен и в личния си живот. Определя се като спокоен човек и казва, че не е агресивен, но му се е случвало да се защитава. Гледа и в бъдещето след спорта. Учи в УНСС, където е последна студент година със специалност мениджър на недвижима собственост.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай Данчо

    12 11 Отговор
    Поредният кандидат за другото измерение от където връщане няма . Това е спорт с чести смъртни случаи.Дано да не съм прав . Бъдете здрави
  • 2 Пополопо

    0 10 Отговор
    Поредния комплексар от някое градче тип селце...Гаранцияяяя.....
    Хора, всяка гилдия е силна в зората си.... След това нещата избледняват, а с нещата и материалаа...
  • 3 Лично мнение

    3 0 Отговор
    Човекът учи за домоуправител. Браво! Сега да видим дали пенсионерите няма да плащат такса "Вход" или за асансьор в панелката...
  • 4 Пенчо

    0 0 Отговор
    Ходи на реванш с васо,как ни изложи тогава не е истина направо .