Last news in Fakti

20 Ноември, 2019 21:47 943 2

Левски Лукойл се провали в Европа

  • левски лукойл-
  • фиба къп-
  • баскетбол

Въпреки финансовата стабилност

Левски Лукойл се провали в Европа - 1
Снимка: БГНЕС

Баскетболистите на Левски Лукойл загубиха с 66:86 гостуването на Киев в мач от петия кръг на група F на ФИБА Къп, изигран в зала "Меридиан" в украинската столица, предава dsport.bg. Така надеждите за продължаване на "сините" напред в турнира тотално се изпариха, тъй като има по-лоши показатели от Киев и Цмоки Минск.

В другия двубой от потока Днипро надви Цмоки с 90-75 . Българите заемат третото място с баланс от 2 победи и 3 загуби, а играчите на Айнарс Багацкис са втори и на обратния полюс. На 27 ноември Левски ще гостува на Днипро в последен мач, докато Киев ще бъде гост на беларусите.

Най-много точки за Левски реализира Брендън Йънг - 15 точки, по 11 добавиха Куан Чийтъм ( 11 борби), Джайлс Смит (10 овладени под двата ринга топки и Йордан Минчев ( 8 борби). Райън Райт отбеляза 10. За украинците Владислав Корнеюк отговори с 19 точки и 13 борби.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Адул Блул Ал Недбан

    6 1 Отговор
    То и Бойко се проваля нон стоп в Европа, сега в Хърватия ни срамува, но ние българите си го обичаме
  • 2 Оня

    2 0 Отговор
    Тити ще плаче сега...