Last news in Fakti

21 Ноември, 2019 16:25 1 277 0

Почетино поема Байерн Мюнхен в началото на 2020?

  • почетино-
  • поема байерн-
  • 2020-
  • януари

Наскоро уволненият от Тотнъм аржентинец може би бързо ще си намери нова работа

Почетино поема Байерн Мюнхен в началото на 2020? - 1
Снимка: БГНЕС

Байерн Мюнхен има за цел да назначи Маурисио Почетино за постоянен треньор през първия месец на 2020-а година. Аржентинецът, който прекара пет години в Тотнъм Хотспър, бе уволнен във вторник вечерта след слабия старт на сезона за „шпорите”.

На следващата сутрин пък бе обявено назначението на Жозе Моуриньо, който е новият мениджър на „шпорите”. Испанската медия AS твърди, че премахването на Почетино е добавило допълнителен интерес от шефовете на Байерн, които се стремят да го привлекат и да подобри отбора от Бавария, предава gong.bg.

Мюнхенският гранд е в търсене на нов наставник, след като се раздели с Нико Ковач по-рано през месеца, а сега отборът е воден от помощника на хърватина Ханзи Флик. Очаква се Флик да остане начело на отбора до Коледа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА